budowa drona Apis

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Wykidajlo46, 6 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mam juz zbudowanego drona APIS , ze szkrzynek nazbierało mi sie na drugiego, ale jest uwaga pokazuje mi się = ze mam juz APISA, czy to znaczy ze nie mogę juz miec APISA, to dlaczego szkrzynki nie zamieniają sie na ZEUSA ?? {fragmenty}

2. poland102

poland102 User

można mieć tylko jednego apisa, ten drugi będziesz mógł uruchomić jak zapomnisz naprawić i będzie bum:)
    a na zeusa musisz otwierać skrzynki jak piszą, że pojawiły sie plany drona zeus / bodajże dziś/

MOD_TORO lubi to.
  3. I tak jest dobrze, bo po otwarciu skrzynia z częścią do Apisa którego już mamy nie jest pusta, tylko jakieś fanty z niej się dostaje.

A o zamianie zapomnij.

4. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Szanowny graczu, można posiadać w jednym momencie tylko 10 dronów 8 Irysów, Apis, Zeus.
    Jeśli zbudowałeś już Apisa dopóki nie zostanie on zniszczony to nie będziesz mógł zbudować kolejnego.
    Moja rada na przyszłość- Jeśli nie masz Apisa i Zeusa, otwieraj skrzynie pirackei tylko w Dniu Zeusa czyli gdy na mapie zobaczysz złote skrzynie, ponieważ tylko w ten dzień lecą części do Zeusa i tak jak w pozostałe również części do Apisa. A i gdy zdaży się sytuacja, że masz full częśći do Apisa i zbierasz jeszcze częsci do Zeusa to nie montuj Apisa- dzięki temu nie wypadają części do Apisa jak napisał @ │†│CΘNΔN│†│PL│;)
    Pozdrawiam
    MOD_TORO

5. koncz waść- to je feudalny wyzysk- Nara

6. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Temat zamknięty z powodu braku aktywności.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.