Bug eternal

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika Nathersis, 19 czerwca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Nathersis

Nathersis User

Co to za bug w eternalu gdzie na 255 fali nie mogę zrobić abolutnie nic. Nie mogę zmienić amunicji, formacji dronów, przyzwać peta, użyć stabilnej osłony, EMP... mogę jedynie zmienić konfigurację przyciskiem "C" oraz atakować alieny tym co mam aktualnie wybrane. I mam tak przelatywać obok Strokelighta przez 2s, zaatakować go 2/3x i uciekać się naprawiać i spędzić na tym 1 dzień? Żenada...

Całe szczęście, że miałem wybraną dobrą formację, amunicję i podkrętkę na statku i zeszło mi 'tylko' 30 minut zamiast 5.

Ostatnie edytowanie: 19 czerwca 2021
  2. CM_Zero

CM_Zero Forum Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,

Czy ktoś jeszcze miał podobny problem?

Z poważaniem,
    MOD_ZERO

3. bomba1902

bomba1902 User

A nie próbowałeś przypadkiem użyć fajerwerków? Jeśli tak, to miałeś ten problem przez nie, ponieważ nie są one naprawione od dłuższego czasu i każdorazowa próba ich użycia musi zakończyć się relogiem, w przeciwnym przypadku nie będziesz mógł nic kliknąć :confused:

4. Nathersis

Nathersis User

Nie, nie próbowałem.

Pomogło dopiero całkowite wylogowanie. Oczywiście we wrotach wylogować się nie można było, więc musiałem przemęczyć 1 falę 30 minut, wyjść, wylogować się i dopiero wszystko grało. Niemniej jednak coś takiego nie powinno mieć miejsca zwłaszcza gdy trwał event na wieczność blacklight. Gdyby to się wydarzyło ze 100 fal dalej, albo miałbym słabszą amunicję, inną formację, to mógłbym w zasadzie sobie jedynie paść.

5. kube

kube User

padłem w podobnej sytuacji na 101 fali