Bug na Arene Treningowej

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *B*O*D*Z*I*O*, 21 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam chcialbym przedstawic buga na arenie treningowej gdyz po wejsciu na nia na 1 konfigurajcji mam pelna oslone gdy juz przeciwnik mi zjedzie 1 konfiguracje wchodze na 2 bez oslony , nieraz jest normalnie ze mam 2 pelne a nie raz przed walka musze uciekac aby oslona w 2 konfiguracji mi sie napelnila

Ostatnie edytowanie: 21 stycznia 2015
  2. " Szanowny użytkowniku, zauważony przez Ciebie błąd został dodany do listy.

Jest on milion pięćset dwudziesty dziewiąty w kolejce do naprawienia.

Dziękujemy za przekazanie swoich uwag.

Życzymy udanej dalszej gry. "

3. jak ci sie nie podoba ta gra to nie graj proste :) , jak zauwazyles tyle bledow to zglos to do administracji :)

4. Nie wiem jak jest obecnie, ale z ironią na języku polskim po raz pierwszy spotkałem się gdzieś tak w klasie szóstej podstawówki.

Albo jeszcze jesteś co najmniej klasę niżej, albo przespałeś pewne tematy.

kris0211. i .PAWEŁ10. lubią to.
  5. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

raczej klasę niżej:p:p ja bardzo lubię też sarkazm głównie dlatego, że nikt wtedy nie wie o co chodzi:D:D

6. kris0211.

kris0211. User

Uroki tej gry. Bez błędów to nie to samo...

7. ehh pomylil mi sie klawisz a dzieci sobie jaja robia xD dobrze !! :)

8. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

no ja nie wiem jak mogłeś pomylić kilkanaście klawiszy naraz, ale my sobie tak tylko żartujemy, nie musisz się na nas obrażać:p A do tematu ja też tak mam tyle, że ja na tą arenę nie wchodzę, więc jak dla mnie to nie problem:D

9. no wlasnie ;d ale dla mnie problem bo jak juz czuje ze kogos na arenie rozwale to wlaczam 2 konfe i *coś* 0 oslony i jak tu wygrac :D

10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.