bug oslon

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Alfa.Star, 21 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alfa.Star

Alfa.Star User

siemandero dlaczego stan oslon sie buguje i jesy ich wiecej przy stanie dronow 5,2 niz 5,8 czy 6,0? Od razu zaznacze ze na apisie i zeusie mam lasery wiec pytanie tak naprawde czemu irki na 5 levelu daja wiecej oslon niz na 6??

Next! lubi to.
  2. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Może porównywałeś wyniki z 2 różnych konfiguracji, gdzie stopień ulepszeń osłon jest zróżnicowany? Albo były zmiany w konfiguracjach? Wtedy takie cuda mogą się dziać, ale jest to wynik innego, bardziej optymalnego rozłożenia i wykorzystania osłon w dronach ;)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

nie panie modku :) porownanie jest z jednej konfy z reszta postaram sie umiesci screeny tylko wbije drony na wyzszy level :)

przy dronach 5,2 mam tyle samo oslon co przy dronach 6,0 a nie powinno tak byc

wiem ze przy dronach 5,8 mailem ok 1 350 000 (mniej niz przy 5,2 a na AZ mam lasery wiec nie maja wplywu) na tej samej formacji i konfie jak spadna mi drony wstawi.

Pytanie moje dlaczego tak jest? czy nie powinno byc roznicy?

Ostatnie edytowanie: 21 lipca 2017
  4. Czarny

Czarny User

Też tak mam problem dotyczy tylko spartanów. Na początku był problem z bugowaniem się wartości, a po aktualizacji bonus od dronów tj. poziomów został tak jakby zabrany (tylko sparrtany). Dziwne jest też to jak wygląda sposób naliczania bonusu który wczejniej tj. havoki czy herkulesy był uwidoczniony w hangarze przy slotach drona kolorem niebieskim czy czerwonym. W przypadku spartanów też nie występuje.

5. Sok_PL1

Sok_PL1 User

przelogowales po wbiciu poziomu?bo system dopiero po przelogowaniu zlicz jeszcze raz

6. Alfa.Star

Alfa.Star User

tak relog byl robiony nie pomaga

7. ViperΔ

ViperΔ User

Ja tam polecam Havo i Herki bo nie są zbugowane :p

8. Alfa.Star

Alfa.Star User

mi sie bardziej podobaja spratany tylko mogliby je ogarnac w koncu

9. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam