Bug Ranking miesięczny

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Bułka_grahamka34, 31 sierpnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Miesięczny ranking liczone punkty doświadczenia z Misji

Danej umiejętności lub zrobienie wszystkich misji gracza jest na na straconej pozycji .

Wydaje mi się to niesprawiedliwe.

2. Ranking miesięczny nie będzie działać prawidłowo póki BP nie weźmie się za konta które buguja powazke . Na co robić misje bić behy robić wrota jak za każdym razem w rankingu pojawia się z 10-20 kont na bugu ? Ile czasu mamy zbugowane top 9 i te konta są w rankingu miesięcznym ? Zero reakcji po za wpisem nowego ICM ze problem znany ale nic z tym nie robią

3. Polska ekipa lubi balagan. Wszystko zewalaja na cetrale ale to oni sa zeby lad byl na serwerze Pisalem ze skrypt banuje za programy ale za bugowanie innych rzecz admini danych serwerow banuja tak jest na innych serwerach

★Lσкi★ lubi to.
  4. Polska ekipa wyczyściła powazke na kilku kontach które zbugowaly powazke zastanawia mnie tylko dlaczego na tych nie związanych z pewnym klanem , czyżby centrala wysłała im wytyczne ze takie konta buguja a inne nie ? Jak to jest ze tym samym sposobem powazke zbugowalo konta A i B a tylko A dostalo blokade 14 dni i powazke do 0 ?

5. Jaki problem firma ma zbanować nieuczciwych, którzy przez bug znaleźli się w top 10? i dodatkowo robią nicki tworząc jakiś przekaz, tylko czekać aż jeszcze reklamować coś zaczną. Na dodatek są to konta z lvl mniejszym niż 20 to ja nie wiem jaki oni potrzebują skomplikowany skrypt stworzyć żeby wiedzieć czy na pewno dokonali tego nielegalnie.. po prostu śmiech na sali. Już kij w boty itd. no ale bugowanie powinno być kategorycznie wzbronione i banowane z miejsca

6. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Laser_Jet, jak zwykle żadnej konstruktywnej wypowiedzi, tylko obraza z Twojej strony i trollowanie. Odetchnij miesiąc. Post usuwam.

★Lσкi★, bzdura totalna, z tego co mi wiadomo, to żadne konta nadal nie są zbanowane za poważkę, a tym bardziej wyczyszczone. A teoria godna dobrego serialu...

Watek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.