Bug z poważaniem ranking z 18:08.2020 top 120 graczy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ŹĨМŃŶ☆ßŔŐŴÁŔツ, 18 sierpnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. POWAŻANIE

Edycja Eviana: usunięte nicki

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 sierpnia 2020
  2. moim zdanie powinni tez mu konto glowne zbanowac z takiej racji ze wykorzystuja nielegalnie bugi

3. Cupak

Cupak User

Chociaż coś ciekawego, przypomina mi się ten bug z 2008 roku, kiedy było podobnie :)

4. Latamsom

Latamsom User

Zimny współczuję wam... Gracie od lat by być w tej topce a Tu taka niespodzianka od maja stoi z 10/15kont że zbugwana powazka i jakoś się do tego nikt nie zabiera by banować to te zbanuja dopiero za rok. Mam nadzieję że za bugi polecą permy

rrr-roger500-rrr lubi to.
  5. Dziwne ze kwestia bugowanej powazki nie ruszona jest tylko na PL3 i RU5 reszta serwerów jak tylko ktoś cos zrobił znikał błyskawicznie hmm nie równe traktowanie serwerów ?

6. 3 2 1 Eviana lub mod zamyka temat xD

kris0211. lubi to.
  7. SλώczγK

SλώczγK User

to tylko pokazuje nieudolność tej firmy :confused:

8. Latamsom

Latamsom User

Zgadzam się takie problemy tylko pl3 i ru5. Mają po prostu w głębokim poważaniu tych co grają uczciwie

9. Widzę ze komuś sie nudziło i ustawił sobie mój nick z gry na forum xd
    Szkoda tylko ze nie pomyślał i się zarejestrował na forum 28 lipca 2020 xd

10. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

takie zgłoszenia wysyłamy do pomocy technicznej. Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.