Captcha

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Diablo1212980, 6 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Witam, posiadam problem z zaznaczeniem opcji, gdzie nie jestem robotem, próbuje wpisać kupon czy zalicytować aukcje, ale cały czas wyskakuje mi recaptcha, i nie da się tego zaakceptować, gdy klikne opcje, ze nie jestem robotem, po chwili ładowania znika

2. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

problem został już zgłoszony do programistów

3. -OMEN-

-OMEN- User

Mam to samo.

4. u mnie też od rana

5. mleszko

mleszko User

spróbuj zalogować się z opery lub firefox mi to pomogło na nowym kliencie od dawna jest problem z robotami

6. ŁIMBO34

ŁIMBO34 User

większości graczy nie może tego kodu zrealizować

7. fisching

fisching User

mam ten sam problem

8. fisching

fisching User

nawet z klienta nie przechodzi

9. mm70_9

mm70_9 User

Opera i Firefox odpada bo też mi nie działa, więc problem gdzie indziej... raczej po stronie BP. Od wczoraj na żadnej przeglądarce nie mogę licytować, wprowadzić kodu itd. wszędzie błąd

Ostatnie edytowanie: 7 listopada 2020
  10. szwagier63

szwagier63 User

Również nie mogę licytować przez błąd captcha, który ładuje się przez 10 sekund po czym się odznacza sam.

11. wseba24082

wseba24082 User

Mam ten sam problem nie mogę nic zalicytować

12. allah24

allah24 User

ja w tej chwili tez nie mogę wbić,u mnie to robot kreci :confused:

LoCzeS lubi to.
  13. Stanleyek

Stanleyek User

u mnie kapha kręci bez końca, z każdym dniem więcej błędów, informatycy do roboty !!!!!

14. bigskala

bigskala User

strokelight ?

15. allah24

allah24 User

dzis tez kręci

LoCzeS lubi to.
  16. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

zmień prosze sygnaturę na regulaminową

◄Karczi► lubi to.
  17. szwagier63

szwagier63 User

Dalej ten sam problem, że captcha się kręci i nic sie nie dzieje. Wy tego nie naprawiacie, jeżeli problem nie zostanie naprawiony to szkoda czasu na tym grać.

18. sylwko12

sylwko12 User

Ja mam jak inni gracze.kręci się i nic.nie mozna licytować.na operze tak samo jak na kliencie gry.

19. Dlaczego do tej pory, nie zostało to naprawione?