Pomoc techniczna Captcha...

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika KrzychoWZ, 14 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KrzychoWZ

KrzychoWZ User

Niedawno zacząłem swoją ponowną przygodę z DarkOrbit, ponieważ konto mam od 2018, troche nie grałem i widzę że konto zostało zresetowane, myślę sobie - okej, to zacznę od nowa, pójdę na aukcje i ogarnę jakieś podstawowe rzeczy.. i wtedy wyskoczyła mi captcha. Captcha, w którą jak wcisnę to tylko kręci się przez jakiś czas i każe mi ją zrobić ponownie, jako "nowy" gracz mogę powiedzieć że jest to rzecz, która strasznie utrudnia start, minęło już kilka dni a Captcha dalej nie zniknęła, przez co zatrzymuje mnie w postępach, jest coś, co mogę zrobić, aby ta captcha działała normalnie?

2. sylwko12

sylwko12 User

nie przejmuj sie-to nie tylko twój problem.ja tez tak mam-w...a mnie to ale co zrobic-trzeba czekac az naprawia.

3. Stalco1277

Stalco1277 User

Zapewne otrzymacie informację w tym temacie, że problem jest im znany i pracują nad nim... Z mojego punktu widzenia, TP ma daleko gdzieś co się dzieje na serwerze PL... Byle tylko $$ od wiadomo jakich osób wpływał ;).

-dshh14- lubi to.
  4. Problem nie dotyczy tylko serwera PL, na europejskim glob. jest to samo.

5. KrzychoWZ

KrzychoWZ User

Ten problem sprawia, że początkowy gracz ma bardzo trudny start, minął już ponad tydzień, a tu dalej zero zmian. Jeśli nie potrafią tego naprawić to niech to chociaż wstrzymają na jakiś czas, żeby ten syf nie wyskakiwał, jakoś na forum działa to poprawnie, a tam jest wielki problem to zrobić, to nie jest problem, który nie ma żadnego znaczenia. Jeśli tak dalej pójdzie to macie jednego gracza w plecy, co ja wam powiem, początkowe etapy są niegrywalne bez możliwości wchodzenia na aukcje.

6. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Kolejny wątek w tym temacie. Proszę czytać dział nim otworzysz w nim wątek. Problem znany i zgłoszony do programistów

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.