Blad cargo

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika lacosta, 5 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lacosta

lacosta User

Witam, wiemy że istnieje błąd przy uzywaniu kamyka na alieny bo nie raz nie dostaje sie za nich nagrody, nie wiem czy problem istnieje dalej dawno kamyka nie uzywałem ale dzisiaj bije kryśki i za niektóre mi się nie pokazuje skrzynka cargo po prostu nic nie wyskakuje z niej ani piracka ani z surowcami a peta wgl nie używam

Mam nadzieje ze to ktoś naprawi i nie w tym roku tylko w tym miesiącu.

2. Czasami własnie tak jest że jak walniesz kamykiem w alieny, to padną ale nic nie dostaniesz za nie ani surki/skrzynki żadnej.

3. -dshh14-

-dshh14- User

mam ten sam problem od wczoraj +- co 10 nic zero

4. lacosta

lacosta User

ale mi nie chodzi o to ze walniesz kamykiem i nie dostajesz nagrody ani surki bo to wiem, ale bije nieuzywając peta i nie dostaje co któryś alien

5. Witam.

Miałam podobny błąd.... chyba w grudniu, a może jeszcze wcześniej. Również po zniszczeniu aliena "tradycyjnie" nie pokazywała się skrzynka cargo. Co się później okazało, wyskakiwała ale po upływie czasu zajętej skrzynki. Mimo tego, że biłam sama. Po kilku dniach wszystko samo wróciło do normy. Może to tymczasowy błąd przez aktualizację.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

6. lacosta

lacosta User

a mi sie wgl nie zaczyna pokazywać, bo czekałem dosyć długo ;)

7. W takim razie sprawdzić przez dzień/dwa czy błąd nie ustąpi i jeśli nie to napisać do Pomocy Technicznej.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

8. -dshh14-

-dshh14- User

miejmy nadzieje ze wrüci do normy pisac do P T to dostaniesz odpowiedz o ciasteczkach

9. lacosta

lacosta User

no pewnie tak będzie hehehe ;)

10. Naprawcie te cargo bo to zaczyna być wkurzające jak po BDK nie pojawia się cargo:mad::mad::mad:!!!

11. Włącz sobie w opcjach "Pokazuj zajęte skrzynki cargo" może pomoże:D

12. lacosta

lacosta User

mam włączone i to nie o to chodzi ;)

13. dzban147

dzban147 User

niestety ale problem z cargo staje sie powazniejszy i nic z tym nie robia.... dla do wazna tylko kasa

14. Zrestartuj przeglądarkę może jest zapchana bo mi działa :cool:

15. mi tez sie tak robi od kilku dni

16. Skur3Byk1

Skur3Byk1 User

Ja nie wiem bo laptop mi padl i siedze narazie tylko na tel za 2 dni powinienem miec lapka i sprawdze i napisze :)

17. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności w temacie - zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.