Centrum kont

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika arek1984, 14 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. arek1984

arek1984 User

Nie mogę korzystać z Centrum kont i nie przychodzą mi wiadomości e-mail od Dark Orbit.

2. kris0211.

kris0211. User

W jakim sensie nie możesz korzystać z Centrum Kont? Czy nie wyświetla ci się "W celu zmiany adresu e-mail..." z polem na e-mail i hasło? A może jeszcze inaczej?

3. Vito34

Vito34 User

zaznacz że chcesz otrzymywać newsletter i sprawdz czy na poczcie email niemasz zablokowanego DO

4. arek1984

arek1984 User

Nie mogę korzystać a funkcji które są z lewej strony Hasło,E-mail itd. i nie pszychodzi mi link z potwierdzeniem na poczte.

5. *(PREZES)*

*(PREZES)* User

Mam tak samo, e-maila mam na onecie, może to jest powodem?

6. kris0211.

kris0211. User

Miałem to samo. Popróbujcie z inną skrzynką, mi zadziałało po 7 próbach na gmailu. Po prostu zmieńcie e-mail, a hasło takie jak do konta. W końcu zadziała :D

7. BA_THOR

BA_THOR Guest

Czy masz zweryfikowany adres mailowy?

Pozdrawiam
    BA_THOR

8. *(PREZES)*

*(PREZES)* User

Raczej tak, wielokrotnie go zmieniałem, hasła też.

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.