Century Falcon

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ᴄᴀᴚᴦᴏʂ, 9 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jak teraz ubić Century Falcon`a we wrotach LOW?
    Zna ktoś jakiś patent, bo to masakra... Z białki tylko?

2. dlaczego z białki ten co dostaje obrazenia odlatuje a reszta bije i tak na zmiane

3. Marcin

Marcin User

Tak cichy tylko kolega chciał by chyba sam bić i nie rozumie znaczenia "wrota grupowe" ;)

4. -gustaf-

-gustaf- User

Dawno nie robiem Low ale pisano gdzies ze caly czas wypuszcza male.Nadal tak jest czy po 3-4 malych mozna go zamknac jak dawniej ( dawnej to nie znaczy stare low tylko w nowych taz tak go sie bilo ) a pytam z ciekawosci gdyby sie zachcialo zrobic te wrota to czego sie spodziewac.

5. Adalon

Adalon User

Spokojnie idzie go teraz ubić ogarniętą ekipą. Nie da się bugować vagrantów a po ubiciu wszystkich po pewnym czasie wyskakują nowe ale to jakoś specjalnie nie przeszkadza - robiąc w 3 osoby 1 tankuje falkona (sab + pierścień + ewentualnie spectrum) a pozostali ubijają szybko vagranty, zanim się pojawią nowe falkon nie ma już osłon i 2/3 hp (bijemy z x2), jak się pojawiają nowe to atakowany gracz odlatuje a pozostali dobijają falkona ignorując vagranty.

6. ale w sumie to trzeba mieć 3-4 mocnych graczy bo tak to strasznie ciężko ubić falcona

7. SuSzAk

SuSzAk User

No wrota dla tych silniejszych, teraz ciężko będzie się wybić, kubiki często są ubijane solo przez silniejszych, icki to samo, low praktycznie nie do zrobienia dla ekipy składającej się ze starych FE. Jedyna opcja to pallka i wrota na okrągło

8. Adalon

Adalon User

Flaksiki które we trzech 5 minut biją BDK i tak na LOW, robiąc go przed zmianą godzinę czy dwie się dzięki temu "nie wybiją".. Natomiast zawsze do ekipy podstawowej bierzemy jednego czy dwóch flaksików z naszego klanu aby ich podciągnąć.
    Generalnie skoro wycina to jednoosobowe bicie LOW (często "zautomatyzowane" w godzinach nocnych) to chyba zmiana w dobrą stronę - tak jak napisał Marcin - to w końcu wrota grupowe.

9. SuSzAk

SuSzAk User

Nie wybiją, ale zarobią, bo za naprawę we wrotach nic się nie płaci + drony się nie psują, a zanim ubiją bdk przyleci jakiś "koks" i ich ubije i jedyne co mają z tego bossa to stracone kredyty na ammo + stracony czas i kupony na naprawę. A stare low byli w stanie zrobić bez problemu za to musieli troche czasu poświęcić, teraz nie ma szans na zrobienie tych wrót przez nich, a jeśli nawet to będzie to trwało bardzo długo.

Sam wczoraj z 2 kumplami robiłem low, nie mamy jakoś super wyposażonych kont (1 ma Apis + Zeus nie wiem ile dokładnie lf4 ale na pewno nie full, ja aegisem z apisem i 10lf4 i jeszcze jedna osoba z 8irkami) ubijaliśmy alieny przez ponad godzinę, a gdy doszło już do falcona, to po pewnym czasie odpuściliśmy bo nie miało to najmniejszego sensu (teraz 1 osoba powinna być cytką chyba żeby to zrobić, albo conajmniej jak ktoś pisał pierścień + spectrum/sentinel).

I nie odbierajcie tego jako "płacz" po prostu mówię jak jest. Wrota teraz są kompletnie nieopłacalne.

10. Marcin

Marcin User

To co jest opłacalne ?

11. SuSzAk

SuSzAk User

Według mnie jak już wyżej pisałem, pallka i zety szczególnie jeśli nie ma się full havo (co dalej się nie zastanawiałem, bo nie mam jeszcze full havo :p), na pewno jest to bardziej opłacalne niż robienie LOW. Z tego co wiem duża liczba osób robi teraz Hadesy, możliwe że coś w tym jest i też można zarobić.

12. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.