Pomoc techniczna Chora sytuacja

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ρsчсноρдткд[]™, 10 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

I żadna informacja nie będzie umieszczona, jeśli takiej decyzji nie podejmie "góra". I nie jest to zależne równiez od BA, ode mnie czy ICMa :) My jesteśmy od danej społeczności i platform jak np forum-moderacja. A nie działań decyzyjnych jakimi są ogłoszenia. Jedyne co możemy ponad to, to wysłanie Waszej opinii, co robimy cały czas.
    Rozumiem zdenerwowanie, wiele razy starałam się zrobić w niedzielę wrota i się nie dało, więc machnęłam już jakiś czas temu ręką. Aleee.. nie tłumaczy to zachowań i kultury wypowiedzi jakie przeczytałam powyżej. Skoro niektóre osoby nie potrafią się kulturalnie wypowiedzieć, to takie wątki będę zamykała. Co tez czynię.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.