ciekawe sprawy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Jacek*Bunderski2, 26 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam
    Co powiesz ciekawego na temat Admin'a poniżej: (PROSZĘ O KOMENTARZ JAK WIDZISZ W FILMIKU TO NAPISZ TUTAJ O CIEKAWOSTKI) - przepraszam za duże pisanie ale żeby ludzie widzieli. Wybierz który bardziej oglądałeś i napisz komentarz, jak będziecie pisać to będą dyskusje ! :)

Żródło pochodzi z YouTube:

I co jeszcze ciekawego wrzucę jeszcze inne ciekawostki filmiki !

Zapraszam wszystkim i również Moderatorzy a nawet BP może komentować! :)

2. MOD_Moth

MOD_Moth User

Przepraszam, proszę jaśniej o co Ci chodzi? :p Bo nie bardzo rozumiem do czego tyczy się treść nad filmami.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

3. Tutaj chodzi o to, żeby najpierw oglądnąć jakiś filmik który podałem a potem zacząć komentować co widziałeś filmiku.

4. MOD_Moth

MOD_Moth User

Drogi użytkowniku, dziwnym trafem wszystkie te filmy są na jednym kanale. Myślę, że próba nabijania wyświetleń w ten sposób może zakończyć się banem.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

5. dlacego? w regulaminie nic o tym nie ma.

6. MOD_Moth

MOD_Moth User

Proszę bardzo, FAQ i fragment podpunktu:

"2.6. Reklamy
    Reklamy na forum są zabronione, np. reklamy innych gier, for, itp. Zabronione jest również zakładanie na forum tematów, które mają na celu czerpanie korzyści finansowych."

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

7. Nie wydaje mi się, że kolega czerpie korzyści finansowe. Poza tym, temat Wasze Filmiki- Linki ma się dobrze.
    Ale co ja tam mogę wiedzieć.;)

8. MOD_Moth

MOD_Moth User

Skoro więc sam Pan wyjaśnił, że istnieje już temat dotyczący filmików graczy, nie widzę sensu aby zakładać kolejny tylko z filmami jednego gracza. Czerpanie korzyści finansowych z reklam wyświetlanych na filmach również podlega pod ten podpunkt regulaminu tym bardziej, że ten konkretny zawiera filmy wyłącznie jednego autora. Dobrym pomysłem byłoby zamknąć ten temat aby uniknąć zbędnego spamu.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

9. Niestety Właściciel tego kanału powiadomił, że usunie te filmiki ze względu brak popularności w wyświetleń. Usunie niektóre filmiki a czasem usunie cały kanał. A więc Temat do zamknięcia !

Nawet nie wiedziałem o tym a dziś jeszcze Właściciel pisał do mnie, że usunie te filmiki. San byłem zdziwiony! Dziękuje MOD, że poinformowałeś o tym Regulamin. Dziękuje jeszcze raz i do zobaczenia!

10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.