Co chwila mnie rozłącza

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika Seek, Piątek o 09:33.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Seek

Seek User

Mam pytanie ciągle mnie rozłącza was też ? Wskoczyłem w event i cały czas rozłącza połączenie co jest grane?

2. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Nie mieliśmy żadnych zgłoszeń z takim problemem. Jeśli nadal występuje u Ciebie, to napisz proszę do pomocy technicznej

3. maly2222mm

maly2222mm User

nie zalicza punktow eskorty do wlasnych statystyk

4. Cygan84

Cygan84 User

Dzisiaj znowu wywala gre :mad:

5. maly2222mm

maly2222mm User

mam to samo

6. Stanleyek

Stanleyek User

U mnie nie łączy z serwerem

7. Cygan84

Cygan84 User

Wywaliło grę w kosmos xD

cichyzabójca lubi to.
  8. doncik

doncik User

i pograne ;)

9. Czy problem z logowaniem jest ogólny, czy tylko Ja od prawie dwóch godzin nie mogę się zalogować ?

10. bestia

bestia User

cos ty na wszystkich serwerach smiga tylko nie na pl chyba czas skonczyc z zakupami premki i itp

11. A tak, jeśli chodzi ogólnie o grę, to wajcha za wajchą, natomiast jeśli chodzi o zakupy to nad wyraz płynność wzorowa, he he.

12. masakra ciekawe za ile to naprawią

13. ^^MaG^^

^^MaG^^ User

Współczuję że jeszcze coś tu kupujecie,zważywszy na stan techniczny ,zabocenie i inne problemy:cool:...21:10gra trup ale jak ktoś chce to se może laser kupić:D

14. ^^MaG^^

^^MaG^^ User

problem jest nam znany:eek:

15. Naprawić, naprawią, potem dadzą Ci kod rekompensaty za wajchę, którego nie będziesz mógł zrealizować - standardowo.

16. Niemiec jak sprzedawał to płakał he, he ze śmiechu...

17. oby dali chociaż kod

18. Brian Morrisroe - DANKE za Dark Orbit :)

19. Za robote się weźcie a nie ciągle gracze mają zgłoszenia robić, za co jest wam płacone, gracze próbują się zalogować a wy nawet nie potraficie opanować sytuacji z problemami to od czego wy tu jesteście od zbierania pieniędzy z graczy czy od naprawiania problemów?

bo mi się wydaje że to pierwsze (od zbierania pieniędzy)

20. Friko96

Friko96 User

dalej nie dziala