Co kupić za XYZ uridium? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hugo~

hugo~ User

myślałem nad tym tym bardziej ze palka jest zajęta a mi nie podchodzi zbieranie boksów ale wydaje mi sie że można przeznaczyc to na cos innego aczkolwiek długo nie grałem

2. *Kopia*

*Kopia* User

Zatem teraz moja kolej aby zostawić tutaj jakiś ślad po sobie :D
    Zacznę od wytycznych:

-Statki:2 Hale Golec,Vega(designy nie istotne) + ułatwienie ze nie mam zamiaru kupna nowych statków za URI jak coś to handel
    -8 irysów
    -Komplet LF-3 + 3 LF-4
    -19 BO2
    -28PP
    -Fab. HT: 2 hale,apis 15cz
    -Skylab:wszystko 20 lvl
    -Formacje:Ćma i Kredytowe

-PET jest ale to juz wg. własnego uznania dokupuje dodatki :)

-GG:Gamma na bazie,7 HAVO + kolejna ZETA i EPSILON prawie złożone - Ogółem Kronos(jeszcze nie robiony od momentu jak wszedł do użytku) 6cz. 2alfy 2bety 1zeta 1epsilon

-Napędy i dodatki heh wiadomo :)

-Co do ulepszeń :D to cinko bardzo... wszystkie drony na 5 lvl reszta tj.wszystkie lasery,osłonki itd na 1 lvl

Mam nadzieje ze nie zapomniałem o czymś.

A do wydania ponad 1,1mln(ciężko zarobionych) URI + To co dojdzie za GG. Słucham propozycji;)

Ostatnie edytowanie: 8 sierpnia 2014
  3. Witam.

Polecam inwestować w klucze, i poczekać na eventy na lf4 lub zeusa. Możesz również dokupić formacje dronów np. skorpion lub bariera. I zaczynać pomału ulepszać drony, lasery lf4 i osłonki o ile wrota składasz za energię z pall.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

4. Witam, mam leonka, 3 lf3, 0 irków, 0 pp, mam 20k uri do wydania. kupić 2x lf3?

5. Witam.

Uridium zbieraj, kupuj wyposażenie za kredyty. Gdy będziesz miał na statku max lf3, b02 i najlepszych napędów, za uzbierane uridium kup 2 pierwsze irysy.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

6. kuba33333

kuba33333 User

Witam serdecznie :p

Statek Goliath
    Lasery 15LF3 11LF2
    Osłony 16BO2
    PET 4 lvl Zbieracz surek i zbieracz boxow poz.2
    5 protokołów radarowych poz 2
    6 flax
    2 irys
    12 napędów za kredyty(naj) i 3 za 2k uri.
    Do wydania 50tys uridium, Co zakupić?

7. Witam.

Licytować lasery, napędy oraz drony za kredyty. Uridium możesz zbierać i jak wbijesz petowi 8 lvl to kupić mu mechanizmy albo protokoły na 3 poziomie. Uridium najlepiej wydawać na to czego nie można kupić na aukcji czyli cdd, formacje dronów czy właśnie wyposażenie do peta.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

8. GENERAL554

GENERAL554 User

Witam.
    Goliath aegis vega
    2 lf-4, 38 lf-3 22 BO2 full Gn3
    8 irys 2 havo(3 zety) i herk (1 kappa)
    apis 17 części zeus 7 części
    PET 15lv kamyk 3 ,zbieracz 3, zbieracza kamieni 3, handlowy 3, naprawczy 1,4 radarowe protokoly 10 laserow odblokowane.
    27 PP grube zrobione idę w tajniki polowania planuje 32PP zrobic
    Formacje romb serce i kredkowe
    skylab 20/20/20/20/20/15/15/12
    gamma 72 częsci zeta 70
    do wydania 530k urki zamierzam wyklikac w galaxy
    Mam premke i rabat =30% tańsze wszystko.

9. MOD_Davidian

MOD_Davidian Guest

Wyklikaj w Zety,Twoim celem powinno być uzbieranie kompletu Havocków,poza tym proponuję otwierać pirackie skrzynie podczas eventu na części do Zeusa.

Pozdrawiam
    MOD_Davidian

10. *Kopia*

*Kopia* User

Tak myślałem zeby najpierw ulepszyć te 3 lf-4 od razu na 16 lvl a później drony ewt. na odwrót z tym ze jak te drony ;/ lecieć po kolei ulepszac tj.jednostkowo do 16 czy robić to równomiernie?

11. Oczywiście to Twoja decyzja co ulepszysz najpierw ale ulepszając drony masz bonus do tego co na nich aktualnie posiadasz czyli i do laserów i do osłon. Co do samego ulepszania ja sama osobiście ulepszam równomiernie. Tyle, że efekt końcowy tak czy siak ma będzie taki sam ;).

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

12. Witam, jestem mega flaxem (znaczy jeszcze niemam nawet flaxów :D) i mam do rozdania 1,4mln urki, mam rabatówke.. Myślałem na kupnem 1400 kluczów do skrzyń na evencie na zeusa.. Nwm czy mi się opłaca. Jestem otwarty na propozycje :)

13. Donatan

Donatan User

podaj swoje eq

14. 3 lf-3 reszta lf-2, 2 bo-2 reszta za kredki, pet 8 lvl, 14 lvl, premka na 10 dni, 0 flaxów i chyba tyle

15. MOD_Davidian

MOD_Davidian Guest

Klucze to bardzo opłacalna sprawa,zrealizuj swój plan dotyczący ich zakupu.
    Natomiast za kredyty licytuj działa lf3,osłony bo2 i kupuj flaxy.

Pozdrawiam
    MOD_Davidian

16. Ja myśle jednak że za te klucze bede mial sporo tych lf-3 i bo2 wiec poz zebraniu jeszczę się namyśle nad kupnem ;p

17. MOD_Davidian

MOD_Davidian Guest

Dobrze kombinujesz,w takim razie wydaj uridium na pierwsze dwa Irysy,a następne licytuj już na handlu za kredyty lub kupuj drony typu "flax".

Pozdrawiam
    MOD_Davidian

18. Witam.
    Mam goliatha
    1lf4, 28 lf3, 2lf2
    1bo2, reszta osłon za kredki
    8 irysów
    wszystko na 1 lvl
    PP:
    Optymalizacja poszycia I i II na full
    Mechatronika 1/5
    technologia osłony 3/5
    manewry unikowe I 2/2

Mam do wydania 48k uridium.
    lf3 i bo2 raczej nie opłaca się kupować. Myślałem nad kupnem cdd, ulepszaniem przedmiotów, zakupem peta do zbierania palladium lub kupnem kluczy.

Ostatnie edytowanie: 12 sierpnia 2014
  19. MOD_Davidian

MOD_Davidian Guest

Jeżeli nie posiadasz pet-a,to jest właściwy moment by zaopatrzyć się w pupila.

Pozdrawiam
    MOD_Davidian

20. $AdNaN$

$AdNaN$ User

Witam.
    Golec
    2 irki, 6 flaxów
    6 LF3 reszta LF2
    7 bo2 reszta te za kredki
    I takie pytanie, bo będę kupował urkę pewnie koło 200k (może trochę wiecej może mniej) i nwm czy kupić aegisa czy dokupić LF3 i osłonki?