Co kupić za XYZ uridium? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Woriors☺

Woriors☺ User

Golec,designy z handlu 8 irysów+ apis 2 havoki,5lf4,romb,krab,24pp(prawie 25),pet rozwinięty na tyle ile mi sie przydaje.I teraz pytanie co powinienem robić?Myślałem nad dokupieniem przydatnych formacji(czyli serce,ćma i skorpion) oraz ulepszeniem dronów (bo nie są ulepszone),ale czy to da naprawde dużo w biciu?Jeśli macie jakieś inne pomysły to prosze pisać,uri jest teoretycznie nie ograniczone(bo nazbieranie normalnej sumy to nie jest problem)

2. MOD_Davidian

MOD_Davidian Guest

Proponuję wpierw zakupić formacje,o których wspomniałeś.
    Dopiero w następnej kolejności ulepszaj drony.

Pozdrawiam
    MOD_Davidian

3. Ver|taS

Ver|taS User

Witam. Mam golca, 4 irysy, 16 LF3, 4 Bo-2, 7 napędów za uri. Aktualnie expie PET'a, został mu 1 lvl do 8. Zamierzam go puścić na zbieranie skrzynek bonusowych. Co do niego kupić, żeby zbieranie było efektywne i ile byłbym w stanie na nim zarobić przy 6 godzinach zbierania dziennie (po 3 godziny, żeby sobie odpoczął), bez profilu pilota itp. Podsumowując, co kupić do PET'a, żeby zbieranie było efektywne, ile to wyniesie i ile dam radę zarobić przy 6h dziennie.

PS Starą FE złożę sobie za kredyty. :) Lub jak PET zacznie przynosić zyski.

4. kris0211.

kris0211. User

Dobij 8 lvl i kup kilka protokołów radarowych (III) i zbieracza (też III) Trochę kosztuje, ale ci się zwróci. Zacznij od zbieracza :)

5. Goliath, 8 irysów, 31 LF-3, 16 BO-2, 15 G3N-7900. PET (8 lvl) + zbieracz 3 lvl. 8PP. Mam do wydania 250k uridium. Zastanawiam się nad dociągnięciem PP do 18, żeby zrobić lusterka, ale może ktoś ma lepszy pomysł jak wydać tyle urki?

6. MOD_Davidian

MOD_Davidian Guest

Inwestowanie w PP to bardzo dobry pomysł,równie wielkie korzyści przyniesie inwestycja w zielone klucze.

Pozdrawiam
    MOD_Davidian

7. Mam:
    17 lvl
    3 hale-aegis,golec,vega
    stara FE
    2 lf4
    1 havoc
    11 części apisa
    pet-zbieracz 3,zbieracz surowców 3,naprawiający 3
    18 PP-m.in.technologia osłony 5/5,optymalizacja poszycia II 3/3,mechanizm osłony 5/5
    formacje-strzała,żółw,ćma
    Obecnie mam 55k uri,ale zeta czeka na zrobienie,więc można liczyć,że już mam ok.100k.
    Do tej pory mój cel to było zrobienie mechanizmu osłony 5/5,ale to już mam i dalej nie wiem co robić ;)
    Mam też 1.1 mld kredek,więc zbieranie uri na profi-design odpada,bo mam zamiar już licytować złotą vege lub solace.

8. MOD_Davidian

MOD_Davidian Guest

Licytacja to bardzo dobry pomysł.
    Uridium natomiast zainwestuj w klucze do skrzyń pirackich.

Pozdrawiam
    MOD_Davidian

9. a ja zaproponowałbym zakup formacji serca bo 20%hp i 10% osłon piechotą nie chodzi, a skoro masz cme to znaczy, że jej używasz więc połączenie jej z sercem jest oczywistym rozwiązaniem:)

10. ale w eventy z apisem czy lf4 ?

11. domchod00

domchod00 User

Moje wyposażenie :
    Aegis ( elita )

lf-3 : Mam na aegisie full lf-3, więc nie kupuje więcej lf-3. ( poziom 1 )
    bo-2 : 17 bo2 ( robie LoW więc mam full oslony na 1 konfie )
    Drony : 8 irków ( 6 havo ) 11 czesci apisa, foramcje : serce , nietoperz , i te za kredki.
    PP:26pp

MAM 70k uridium do wydania
    ciągle całą urkę pakuje w zete bo chce miec full havo.
    I teraz nie wiem co robic z tą urką???! Co kupic ewentualnie.

P.E.T :
    13lvl
    1 działo
    2 sloty na mechanizmy : zbieracz 2,3, zbieracz surowców 3, handlowy 2, kamikadze 3, naprawczy 1.
    protokoły : 0-nic- pusto ;p

12. KartoN1

KartoN1 User

• Goliath 28kk pd do 17 lvla (designy wszystkie z handlu;poważanie, PD, osłona, dmg)
    • PREMIUM, 27 LF3, 15 B02, 15 gen speeda tych co daja 10 speeda, 7 irków ulepszone na poz (1 na 5 poz, 3 na 2 poz, 1 na 2 poz i 2 na 1 poz),dwie konfiguracje dronów te za kredyty, pet 9 lvl z kamikadze poz.3, wszystkie potrzebne dodatki, 12 PP przydzielonych w: Optymalizacja Poszycia I (2/2), Mechatronika (1/5), Technologia osłony (5/5), Manewry Unikowe (2/2), Optymalizacja Poszycia II (2/3). Ukończone wrota : Alfa, Beta.
    • 63k uridium
    • wypisałem chyba najpotrzebniejsze dane wcześniej pisałem co miałbym zrobić z uridium zakupiłem peta a teraz już nie wiem na co ją wydać i proszę o pomoc.

Ostatnie edytowanie: 19 grudnia 2014
  13. PsZemO.o

PsZemO.o User

1-dozbieraj do 100 i kup sobie jakas konfe na drony bo nie wiem czy masz
    2-rob zety pojdzie ci w pp i klucze a urke mozesz wydawac tez na zlote
    3-ulepszaj drony dalej do 16 wszystkie

14. KartoN1

KartoN1 User

konfy dronów mam te dwie za kredyty planowałem kupic serce a i nie wymieniłem jeszcze że mam konto premium

15. To teraz (znów) ja ;)
    golec 14lvl
    - 2 irki/ 5 flax
    - 5 lf-3, 2 bo-2 i 10 speed +10 reszta najlepsze za kredki
    -formacje też za kredki
    - skylab rozwijam, większość ponad 12lvl przesyłam surki
    - 3 pp, części apis/zeus 1/1
    - zeta 35 części
    Mam 30k uri i nie wiem na co wydać, zbierać na peta czy ładować w klucze na zeusie lub pp?

Ostatnie edytowanie: 19 grudnia 2014
  16. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

napewno nie w klucze z tak rozwiniętym kontem ;) polecam urke władować w fullspeed, bo to podstawa a potem powoli lf -3

17. KartoN1

KartoN1 User

o kurde przepraszam ful speeda mam zapomnialem a tak myślałem :D

18. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

to może w PP? a kredki w irisy, lf -3 i bo2

19. KartoN1

KartoN1 User

kredki juz zbieram na irka i lf3i oslonke a pozniej nie wiem co z urka robic

20. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

no to mówie, że urke możesz wpakować w cdd ;)