Co kupić za XYZ uridium? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Witam, nie mam pojęcia co kupić za 400 000 uri. Mam starą fulkę, kilka irków ulepszone na 4-5 poziom, PET 15 lvl, żółta vega, 19 PP, serce, romb, 1 lf4 :). Na bazie stoi beta, gamma (3 części do następnej oraz 5 do alfy) i hades. Proszę o pomoc w wydaniu tego uri, a także tego co będę miał po zrobieniu wrót (ok. 200k.).
    Dzięki z góry za odp. :)

2. kup se ćme uleprz drony na 16lvl :>

3. najpierw zrób wrota kup troche cdd zeby miec 24pp (grube lasery) a potem kupuj klucze i wyciagaj na zoltych skrzynkach jak bedziesz mial 20 czesci do apisa to kup za urke i z zeusem to samo

4. DracoNkP

DracoNkP User

A ja bym ci radził ulepszyć na maxa drony. Bo akurat sporo kosztuje ulepszenie samych dronów. poza tym jak masz havo to ci się dodatkowo opłaci zrobienie ulepszeń.

5. Witam , mam 100 k urka , zastanawiam się co robic ,( Mam Golca , Speda , ) 8 irków na poziomie 1 , wszystkie lf3 i 1 lf4 na poziomie 1, osłonki tez na 1 . Designy z handlu , 22 PP , Pet lvl 8 , kamy 3 , zbieracze 2 . 1 havoc . ( zastanawiam sie nad zbieraniem kkasy na agisa, lub jakąś formacją , ale poradzcie coś )

6. MOD_Davidian

MOD_Davidian Guest

Polecam,składanie Zet oraz zakup formacji ćma.

Pozdrawiam
    MOD_Davidian

7. $AdNaN$

$AdNaN$ User

Witam, proszę o radę co kupić za urke. Mam golca, FS, 20 LF3, 11 bo2, 2 irki (zaraz będzie kolejny bo kredki już są), 8 PP (bańka jest), no i teraz pierwsze wrota zrobiłem (havo wpadło). Do wydania jest obecnie 80k urki ale to ciągle rośnie ponieważ boxy na podwajaczu ciągle zbieram więc szybko ta liczba idzie w górę

8. A formacje masz jakie? Bo jak żadnej w miarę dobrej to formacja...

9. $AdNaN$

$AdNaN$ User

no niemam formacji za urke, jakąś polecasz?

10. RONDO13

RONDO13 User

Romb,serce,ćma,skorpion to podstawa. ;)

11. $AdNaN$

$AdNaN$ User

no to aż tyle nie kupie na raz ;)

12. RONDO13

RONDO13 User

To po kolei,stopniowo. :D;)

13. $AdNaN$

$AdNaN$ User

a nie lepiej inne rzeczy? PP albo pet? i jak formacja to która pierwsza?

14. Cóż albo formacja albo pet. Osobiście polecam romb, barierę oraz serce (mój ranking: 1.Serce 2. Bariera 3. Romb). Peta sam mam, na razie się dobrze sprawuje no i w sumie warto zainwestować te parę tysiaków urki bo to się potem na boxach albo na zbieraniu palki zwróci :)

$AdNaN$ lubi to.
  15. $AdNaN$

$AdNaN$ User

szczerze to mi też bardziej podoba się pet bo na formacje to raczej wyposażenia dobrego niemam

16. RONDO13

RONDO13 User

Skoro peta brak to możesz go kupić. Sprawdzi się na pall,we wrotach jak mu dorobisz 8 lvl to kup mu mechanizmy na 3 lvl. :)

17. O pecie już mu napisałem :)

Teraz ja :p
    50.000 urki tylko, bo za resztę Spearheada albo Aegisa kupuję, tylko wtedy dozbierać muszę. No i halę też kupuję żeby Goliath nie uciekł. W sumie to z moich obliczeń zostaje mi 50.000 wolnej urki. Pomysły? Może 1. irek? LF-3? CDD?
    P.S.: Nawet nie piszcie o kluczach do skrzyń, nie mam do nich zaufania :eek:

Ostatnie edytowanie: 26 grudnia 2014
  18. RONDO13

RONDO13 User

Hmmm skoro tak. :p:p Kup jednego irisa jeśli kosztuje max 24 k uri reszta uri na CDD może być LF-3 za kredki na handlu bierz.

Ostatnie edytowanie: 27 grudnia 2014
  19. Krzywy

Krzywy User

Na co ci CDD jak nie masz nawet fullbicia ani Irków...
    Jeśli masz więcej niż 20 lf3 polecam Irka.
    A jeśli masz jak nabijać kredki to ulepszaj IRKI ,a reszte licytuj :p

20. Lucky-030

Lucky-030 User

Hejka chce się zapytać w co radzicie mi inwestować ( oraz w co wpakowac moja ciezko zarobiona urke :rolleyes:)
    Ale najpierw mój ubogi sprzęcik ;)
    8 lf3 , 5 bo2 , 3 irki , 3PP , formacje za kredki, full speed, golec ( oczywiście wszystkie dresy z dziennej) , raczej wszystkie dodatki , skylab prawie na maxa i ... 80 tys urki z która nie wiem co zrobić (dla mnie wydaje sie duzo :p)
    A wiec mam planik żeby za kredki dociągnąć najpierw wszystkie irki (trochę zejdzie :p) a pozniej lf3 i bo2 .
    A za urke ... myślę nad petem (bo nie długo będzie się mysleć o palce ) lub doinwestować w romba :)
    Co proponujecie flaxikowi ;)?