Co kupić za XYZ uridium? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -Smakosz-

-Smakosz- User

Siema mam pytanie co kupic za 100k uri
    Statek goliath full iris full lf3 naped full oslonki full ale poziom 1 ;x
    12 pp
    Robie Zety i nie wiem czy nie kupic Pecika pod palke tj. Pet 50k uri + mechanizm zbierania surki 3 lvl i radarek lokalizacji 3lvl czyli 18k szt.
    Jestem otwarty na propozycje
    Z góry dzieki.​

2. Jak Zety to PET o ile zbierasz palladium. PP nie proponuję bo...robisz Zety.

3. -Smakosz-

-Smakosz- User

TA palka.
    Powiedzcie jeszcze co kupic za reszte co mi zostanie z peta jakie mechanizmy

4. Rozumiem że resztę URI. Skoro koniecznie chcesz wydać...to PP. 12 punktów to krótko i to bardzo.

ED. Było by mi łatwiej gdybym wiedział w co te 12 PP masz wrzucone.

Ostatnie edytowanie: 11 maja 2015
  5. Siema!
    • posiadany statek--> Goliath
    • obecne wyposażenie --> full irysów,11 lf3 reszta lf2, 10bo2 reszta bo1, FS, podstawowe dodatki, hst2, havoc, pet 4lvl
    • stopień rozwinięcia PP--> W to na razie nie inwestuję, mam 9pp.
    • uridium do wydania --> 40k
    A teraz, kupic lf3/bo2 czy dobic petowi 8lvl i kupić mech do pall

6. Witam!

°Goliath
    ° 22 lf3 reszta lf2,8 bo2 reszta a03, FS,full irys,pet 4 lvl,dresy z handlu
    °PP 6
    °Do wydania 100k urki
    Tutaj nie wiem co kupic za to. Myślę żeby kupic ćmę albo romb. Albo wbić 8 lvl petowi i kupic zbieracz surek na palke. Wszelkie inne odpowiedzi są mile widziane:)

Pozdrawiam

7. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Moim zdaniem powinieneś kupić lasery LF3 ;)

Powinieneś kupić LF3 :)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 maja 2015
  8. kaptvr

kaptvr User

Cześć.
    Mój kolega ma dylemat lf3 czy peta, a może co innego
    ma golca 1 lf3, 9 napędów za uri, 1 BO2 reszta oczywiście za kredki,
    3 irysy 1 apis 5 flaxów,
    2 punkty w optymalizację poszycia, ma 60k uri może dozbierać do dodatków do peta itd.

Z góry dzięki.

9. Ale po co mu ten pet? Poleci na palladium? OK. Ale zakładam że długo się tam nie nastoi. Zamiast laserów, petów i innych wynalazków niech zainwestuje najpierw w wyposażenie do OBRONY. Może jakieś np. osłony? A może napedy żeby miał szansę uciec? Czemu słabo wyposażeni gracze zaczynają od końca? Potem niech się skupi na profilu pilota. A potem może myśleć o pecie.

10. Goro^^

Goro^^ User

Zakładam, że grasz na jakimś globalu :) Wszystko zależy od serwa na jakim gra kolega,jeśli na pl3 to niech kupi peta i leci na palkę, spokojnie będzie zbierał i dobijał konto. Pecik to podstawa wcale nie koniec :p A jak nie może zbierać palki to na boxy na pvp(tylko vegę lepiej mieć, bo szybsza)

Za 60k uri bym kupił jeszcze jeden napęd i peta, statek albo zmień na leona i zarób na kolejne napędy z aukcji, albo kup vegę i leć na boxy na pvp.

11. Słusznie zakładasz - na pierwszym powstałym :)
    Racja. Z przyzwyczajenia jakos nigdy nie pytam o server bo...no jakoś nie.
    Wszystko ok tylko pominąłeś jego profil. 2 PP i na tym koniec. Acz zaprzeczać nie będę. Jednakowoż twierdzę że kupowanie peta z takim wyposażeniem to zaczynanie od du...od tyłu. ;)

12. Witam wszystkich,
    Statek: 1 hala Aegis Elite/Veteran 2 hala goliath Venom,Solace
    Drony: 8 Irys 1 Apis (havoc)
    Formacje: Romb,Ćma,Skorpion,Serce
    Broń: Full LF-3, 4 LF-4
    Generatory: Full BO-2,Full 7900
    P.E.T 10: Full mechanizmy
    PP: 25

Aktualnie zastanawiam się jakie wrota robić Kappe po herkulesy,czy Zete po havocki. Nie chce wydawać na wrota uridium (praktycznie cały czas siedze na palladium), w PP tak samo nie chce już ładować (pozbiera się przy okazji). Druga sprawa zastanawiam się nad kupnem pusata lub kolejnego z 5 designów dla goliatha. Jeśli macie lepsze pomysły co byście zrobili na moim miejscu proszę spamować :D ważny jest dla mnie każdy komentarz. Z góry dziękuję :)
    PS. Na chwilę obecną mam 300k uri do wydania

Ostatnie edytowanie: 8 czerwca 2015
  13. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

zety i zety ;) uri na złote skrzynie, albo na wrota. No ale jak nie chcesz na wrota to polecam w złote skrzynie, szybciej złożysz zeusa, niż z samych zet

14. kolego napędy to podstawa następnie bawimy się w lf3 i bo2 na przemian

15. Witam wszystkich

Statek: Goliath
    Drony: 6 Irysów i 2 Flaxy
    Formacje: Strzały
    Broń: 14 lf3 reszta lf2
    Generatory: Full Speed i 5 Bo2
    P.E.T: 8 lvl - Mechanizmy kamyk 3 i oba zbieracze 3 poziom
    PP: 4

Mam do dyspozycji 100k uri.

16. LaserFire3

LaserFire3 User

Goliath, Full LF3 (1x LF4), 3 B02, 3 Irisy, PET 5 lvl (Mech. Naprawczy, 0 dodatkowych slotów), formacje za kredyty

PL1 MMO

56.785 Uridium

Myślałem nad formacją (serce/ćma), B02 (chociaż jest aukcja) i ewentualnym dopakowaniem PETa. Jeśli potrzebujecie więcej informacji to pytajcie.

17. DracoNkP

DracoNkP User

Jeśli myślisz o zbieraniu boxów czy pallce a szybko osiągniesz 8 lvl peta to polecam zbieracza lub zbieracza surowca. Osobiście polecam latanie na pvp i na 5-3.

18. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Podstawa to full speed, także niech dokupi pozostałe napędy za 2 tyś ur , a za resztę lasery LF3 ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

19. LaserFire3

LaserFire3 User

Właśnie z tym 8 lvl jest problem, bo to idzie jak krew z nosa (mam 13 lvl)

20. 20Aniel00

20Aniel00 User

Witam moje wypo :
    Aegis , vega
    27 lf3 , 19 bo2 , Full Speed (te 4 lf3 kupie na aukcji)
    10PP (19 CDD)
    8 irków
    Pet 8 lvl mechanizm zbierania 3 , zbierania surowców 3 , naprawczy 1 , handlowy 1
    Mam do wydania 220k urki myślę nad formacjami (dajcie propozycje jeśli też tak uważacie i czemu ta formacja a nie inna) albo mechanizm lokalizacji wrogów 3 do peta :)
    Spearheada nie kupie (jakoś nie lubię) a 3 hale na razie też nie kupuje