Co kupić za XYZ uridium? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Rób zety. Masz bardzo mało havoców, co jest ważne, a i przy okazji zrobisz parę PP jak i dostaniesz trochę kluczy na lf4, czy na zeusa (jak wolisz, bo widzę, że lepiej wychodzi Ci zbieranie lf4, niż zeusa :D).

Tak samo, bardzo mało havoków. Nimi się zajmij. Ulepsz irki i rozwijaj PP.

Za kasę to możesz licytować CDD na aukcji lub aegisa. Decyzja należy do ciebie. Chociaż lepszy ten aegis :D.

Po pierwsze przyda Ci się na chwilę obecną golc na zety. Z nich uzbierasz havocki, PP i klucze na apisa i trochę na zeusa.
    Po drugie kup sobie pchełkę, by łatwiej składać wrota. Na phoenix'ie dostaniesz z raz nano poszycie, więcej już nie.
    Po trzecie dobijaj sobie na aukcji bo2 i lf3. Przede wszystkim bo2 byś miał dużo osłon, a wolnym czasie lf3. Dobrze, że miałeś farta i otrzymałeś lf4 :).
    Po czwarte zajmij się PP za urkę. To na razie dla ciebie podstawa. Masz ich bardzo mało.
    Po piąte romb jest dobry. Możesz go kupić. Serce też może być.
    Po szóste jak tak bardzo chcesz aegisa to zbieraj na niego kredki. Lepiej za to urkę ulepszyć irki, rozwinąć PP, czy kupić formacje, niż statek.

-Suzuki98- lubi to.
  2. -Suzuki98-

-Suzuki98- User

Dziękuje SZBKACOBRA ! :D
    A czy ten rabat co jest aktualnie zadziała razem z tym rabatem -25% ?

3. Zadziała. Wszystko się sumuje.

-Suzuki98- lubi to.
  4. sida108

sida108 User

po pierwsze polecam peta po 2 klucze do skrzyn a po 3 trohe spadnie na ammo i rakietki

5. Cooper364

Cooper364 User

Goliath desing enforcer/bastion
    1Konfa.25 lf3 + 2 lf2 na pecie. 9 BO2 i 2 Bo1, 4 g-7900
    2 Konfa: 15lf3 + 2 lf3 na pecie 11 G-7900, 9B02 i 1 bo1
    3 irki, 4 flaxy.
    pet lvl 8, irki lvl 2, Niektore bo2 lvl 2.

6. Po pierwsze licytuj irki. Masz obecnie 25 lf3 i 9 b02, więc dam Ci mało tutaj radę. Na 25 laserów mieści się goliat (15) oraz 2 irki (4) i 6 flaksów (6). Dlatego wpierw wylicytuj sobie z dwie lf3, potem zbieraj kredki na irka i jeszcze potem dobij do 2 b02, by było z 11. I następnie zrób tak: lf3/b02/irek. W między czasie składaj zetę.
    Po drugie ile masz PP?
    Po trzecie ulepszaj sobie irysy nie b02 na początek.

7. Cooper364

Cooper364 User

PP mam 6 :confused: Mam 92k urki.

8. PP również rób. Ja mając od ciebie o 2 lf3 więcej i podobnie wyposażenie mam 10 PP (wkrótce 11), a i tak urki na to nie marnuje, więc mogło być lepiej :cool:. Zrób chociaż ''bańkę'', czyli 5 PP w osłony musisz - wcześniej dwa w poszycie i raz robot/ładownia. Razem 8 punktów.

9. Cooper364

Cooper364 User

Czyli za ta cala urke, ktorej zbieram dosyc duzo kupowac sobie PP, a za kredki licytowac Bo2/lf3/irki, tak?

10. witam, co kupić za 23k urki? lf3 czy klucze? golec 2xiris 8xbo2 20xlf3 full speed 8PP (bańka jest).
    prosze o szybką odp. bo dziś lf-4 helix day.

11. Kredyty - lf3,b02, irysy - tak Ci napisałem wyżej i doradzałem jak najlepiej robić
    urka - PP i ulepszenia irków (przykładowo zrób na razie 8 PP, 5 w osłony, a po tym ulepsz irysy na 2/3 lvl). I tak na przemian.

No i co z tego ze lf4 helix day jest? Najpierw zrób dobre konto na tym wyposażeniu, więc warto pojechać z ulepszeniem irysów, a jak masz chociaż na 3/4 lvl to do 10 PP ;). B02, lf3 i irki licytuj.

12. #DAS^BOOT#

#DAS^BOOT# User

Co proponujecie, do wydania 300k uri , posiadam starą FE + szkoleniowa i ćma . Zastanawiam się nad ulepszeniem irkow z rabatem lub zakup kluczy .

13. infex1122

infex1122 User

W sumie ja irki na samym początku ulepszałem, i wcale nie żałuję, więc możesz trochę irki poulepszać, aczkolwiek wiadomo że na wszystkie nie starczy :< Jak nie irki to klep zety i havo rób ;)

14. jeśli nie masz dreska to kup klucze a jeśli masz to uleprz te irki...:3

15. Golec
    18 lvl
    full lf3 1 lvl
    23 bo2 1 lvl
    8 irkow 1 na 8 poziomie reszta 5 lvl 1 havoc
    16 pp ide w grube laserki :)
    Pet 13 lvl 3 laserki 2 oslonki kamyk zbieracz surkow i skrzynek
    W co mam teraz isc ? Ulepszac drony i osłonki ? Moze peta ulepszyc ?

16. ja na Twoim miejscu robiłbym bym zety, zety i jeszcze raz zety. Masz już jednego havoca więc na pewno sobie poradzisz. Co za tym stoi.. dostajesz 50CDD, czyli zrobisz grube lasery. Dostajesz 25kluczy.. co za tym stoi? LF4 i części do Apisa i Zeusa (w dzień Zeusa). Havoci. Im bliżej do setu (10x Havoców) tym lepiej.
    Pozdrawiam :)

17. Pyra*PL3

Pyra*PL3 User

Golec stara FE - brakuje 4 lf3 i 11 bo2. 1 Havok.
    Do wydania mam 33k uri. Co kupić ? :D

18. czesio1590

czesio1590 User

nic z tym nie zrobisz kup lf3 najlepiej, pobuduj też skylab i wysyłaj surkę na sprzedaż, wtedy będziesz miał za free parę milionów kredek dziennie, ja na jedno działko i generator zbierałem 2 dni, i kupywałem działko po 20 mnl generator koło 15, polecam też wylycytować cytadelę i wysyłać na nią surowce, cytka mieśći 8 k z modułem więc sporo, jak będziesz miał cytkę to nawet opłaca się wydać tą urkę na szybkie wysyłanie surowców ze skylabu na statek, za 4 k urki będziesz miał 30 mln kredek(zakładam że masz wysokie poważanie bo jak nie to tylko 24) za 30 mln powinieneś spokojnie wylicytować działko więc top i tak siębardziej opłaca niż wydawać urkę na sklep, za to będziesz miał raptem 22 klucze do skrzyń wiec raczej nie dropnie ci nic fajnego, wr ót też nie złożysz

19. 9lf-4, 10 havoców, drony 16lvl, golec z designami, aegis z designami, 18pp. mam 150k uri - wkładać w pp czy wrota dla herculesów i lf-4? a może lf-4 ulepszać?

20. -Deesh-

-Deesh- User

Urke pakuj w PP, przynajmniej do grubych laserów. Nastepnie w klucze na helixie dla LF4