Co kupić za XYZ uridium? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Jackpota nie da się wydać ;) Kiedyś była bitwa Jackpot . Odbywała się ona raz w miesiący, w której nagrodą był właśnie Jackpot . Jeśli wygrałeś bitwę dostawałeś maksymalnie 10 tys Euro, które BigPoint wypłacał na Twoje prywatne konto bankowe ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

2. NowiiXoX

NowiiXoX User

Miałem pomysł żeby zakupić PET'a, mam wykupiony na tydzień Podwajacz z skrzynek cargo, akurat jak bym bił alienki Pet by trochę zbierał, czy lepiej zainwestować w pp/lf3 tak jak mówiłeś?

3. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

PET to dobra inwestycja, jeżeli masz podwajacz a "wytresujesz" go do zbierania to szybko Ci się zwróci a nawet zarobi :) Jednak LF-3 to podstawa aby Ci się lepiej alienki biło a PP pozwoli Ci początkowo powiększyć zapas punktów życia i ulepszyć osłonę. Pamiętaj jednak, że po kupieniu PET'a musiałbyś dokupić zbieracz, który na początku nie będzie najlepszym - PET musi mieć spore doświadczenie aby móc kupić 3 poziom zbieracza - najbardziej efektywny.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

4. NowiiXoX

NowiiXoX User

Okej, to zainwestuje urke w PP (może z 3wyjdzie ;D), i za kredki napędy,bo2, lf3, napędy

5. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Polecam Ci poczekać na zniżkę % bo podczas eventu takowe się zdarzają - więcej CDD będziesz w stanie zakupić :)

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

6. suszak96

suszak96 User

Witajcie,
    co dalej?

Mam:
    16lvl
    6 hali: leon, vega, goliath, phoenix, nostromo, 1 pusta (dresy z handlu godzinnego + solace)
    26lf3
    17b02
    full napędów
    dodatki najważniejsze
    5PP
    skylab w miare, coś tam produkuje (nadąża :))
    PET 8lvl + zbieracz surek na 3lvl

Mam aktualnie 70k urki i pytanie czy kupić ćme i klepać dalej zety czy może jakieś inne propozycje?

Aaa... nie mam premki i raczej nie będę jej kupował, więc nie potrzebuję kamikaze :p

7. Warto kupic formacje szkoleniową, tą 20% do pvp?
    dzis mam -55% na formacje, więc jestem w stanie wydac te +/- 60-70k uri na nią. Mam już cme, kraba, romb,

Ostatnie edytowanie: 27 lutego 2016
  8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Za tą cene brałbym tą formacje w ciemno :) Warta swojej ceny nawet bez obniżki pomimo sporych minusów :rolleyes:

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

9. NowiiTm

NowiiTm User

A więc:
    Leonek, Vega, Golec (Venom + dresy z handlu 1h)
    Full Lf3
    4 Lf4
    8 irysów - 1 havoc
    Full Bo2
    Full Napędy
    P.E.T 13lvl (Kamikadze + boxy + surki)
    23 PP
    Skylab 20lvl
    Formacje: X, Szkoleniowa, Strzały, Serca, Żółwia

Jak na razie: 100mln kredek + 63k uri (cały czas zbieram lecz nw w co inwestować)

10. Każde wrota to kwestia czasu. Jeżeli masz kamyka na 3 lvl i jeszcze do tego premkę to dużo Ci on pomoże. Na niektóre wrota możesz przyoszczędzić trochę lepszej amunicji i sepromu i dzięki temu Twoja salwa znacznie wzrośnie i ubijesz szybciej te mocniejsze alienki.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

11. 240k uri, korona nad ranga, tylko Kuipera nie zrobione, Aegis, Golec, Dimisher, 8xirys,1xapis, 18lf4, brak ulepszeń, 28PP, PET rozwinięty :) ładować w klucze na HELIXIE(pewnie sporo uri dozbieram do następnego), czy wrota dziś/ulepszenia? biję max 55k z x4.

12. FindnAme

FindnAme User

mam golec leonek 4 lf3 17 lf2 4 bo2 8 ao3 6 flaxow dodatki i inne bzdety :D do wydania 12kk kredek i 7k urki aaa... mam jeszcze 2pp w poszyciu i tak aegis ??

13. Hejka, rozmyślam nad dwoma formacjami: ćma i serce. Która byłaby lepsza do bicia alienów?

14. Wczoraj osoba na czacie pytała się o to samo, gdy akurat byłem.
    Szkoda, że Cię nie było. Streszczając alieny na wrota - ćma, zwykłe po mapkach to serduszko :)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

-=VaultBoy=- lubi to.
  15. Czyli serducho bo wrota jeszcze się będą długo składać, dzięki za pomoc :p

16. Witam
    Golec/Vega/Leonek
    2 irki reszta flaxy
    10lf3 1lf4 reszta lf2
    13 bo2
    full napęd
    8pp
    Formacje za kredki

do wydania 20k urki (cały czas zbieram)

Ostatnie edytowanie: 9 kwietnia 2016
  17. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Przedmioty, które dasz rade wylicytowac na aukcji licytuj, uridium natomiast inwestuj w pierwsze pp, P.E.T'a oraz ulepszanie irysów.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

18. Siemka. Mnie już niektórzy bardzo dobrze znacie, więc nie będzie problemu, by mi pomóc . Mam problem. Do wydania mam okrągłą sumkę 75,000 Uridium. Nie wiem czy poczekać na zniżki w sklepie i zainwestować w jakąś formację której nie mam, czy też przeznaczyć te urkę na klucze do skrzyń. Moje wyposażenie:
    Goliath (11 Designów),
    49 napędów,
    39 B02,
    53 LF-3,
    13 LF-4,
    Cpu, niewidki no wszystko do dodatków mam,
    9 dronów ( wszystkie na 16 poziomie, 3 Havocki, 2 Herculesy),
    wyrzutnia na 16 poziomie,
    28 PP,
    Pet: 15 poziom (Zbieracz 3 lvl, Naprawiający 2 lvl, Kamikaze 3 lvl),
    Formacje dronów: Szewron, Romb, Serce, Ćma,
    Nie bawię się w Hale na statki ani podobne, bo moim zdaniem to bez sensu jest. Mam jedną halę i jestem zadowolony. Więc doradzajcie mi co mam kupić.

19. MOD_JD

MOD_JD User

Ja osobiście bym poczekał na znizkę na Galaxy Gates i porobił wrota (Zeta i Kappa), nie masz kompletu designów wiec oprócz szansy na to masz również klucze i CDD wieć korzyści dużo.

Pozdrawiam
    MOD_JD

20. Właśnie składam 6 Zete. Mam 56 na 111 części. Oby wypadł 4 Havock. Właśnie, MOD_JD orientujesz się kiedy może podwójna nagroda za wrota ?