Co kupić za XYZ uridium? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ghy123

ghy123 User

Mam do wydania 300 k uri mam ageisa goliatha vege spearhead 8 irków 27lf3 20bo2 16pp formacje:rombu,serca pytanie w co zainwestowac ?

2. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Myślałeś o robieniu wrót? Myślę, że Zeta byłaby odpowiednia. Zbierałbyś już havock + klucze, z których możesz zbierać części na Apisa i Zeusa oraz LF-4. Przy podwójnych nagrodach zdarza się, że te wrota idą na plus patrząc na nagrody, a za 300k powinieneś kilka sztuk złożyć :)

Pozdrawiam,
    SMOD_MENTOR

Ostatnie edytowanie: 12 sierpnia 2016
  3. KEWAŁS

KEWAŁS User

Mam do wydania ok. 360 000 uridium i prawie miliard kredytów. Na razie posiadam tradycyjną, starą FE (8 irysów, 31 lf3 itd.) nic ponad to. Ze statków tylko goliath, nie mam żadnej formacji dronów. Mam peta lvl 7. Opłaca się licytować teraz za kredyty aegisa? A jak nie to na co wydać resztę kredytów i uridium?

4. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

- zbierać havo/herki z wrót (wybrać jeden typ) - wrota robić tylko przy podwójnych nagrodach
    - składać powoli Apisa z kluczy
    - kupić jakąś formacje - np: szkoleniową, kiedy będzie przecena plus rabat za 8zł, zapłacisz tylko 75000 uri

- za kredki, to dozbieraj jeszcze i kup np spectruma, aegisem też sie przyjemnie gra, fajnie sie leczy, nie trzeba się tyle klepać

5. Golec, 19 LF-3, 17 BO-2, full speed, Pet 5 lvl zbieracz surowców 2, 5 flaxów 3 irki, pierwsza Zeta 95/111.

Mam do wydania 125 000 uridium. Co robić? Irki będę kupował na aukcji...

6. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

w profil pilota
    optymalizacja poczycia I II
    technologia osłony

7. Mam 9 PP, 2 w poszycie I, 1 w mechatronikę i 5 w technologie osłony (i 1 w + 2% PD)

8. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

to zresetuj umiejetnosci, 1 pkt w pd to strata
    daj w cybernetyke I a potem w poszycie II

9. Może jeszcze dodam, że nie lubię PvP. A PP to na tym etapie strata tysięcu uridium.

10. MOD_Żabcia

MOD_Żabcia Guest

<Profil> Poczytaj sobie:)
    Pozdrawiam
    MOD_Żabcia

11. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

2 pkt w cybernetyke I, tylko po aby abys mogl ulepszac poszycie II
    a potem idz w tajniki polowania (12% do bicia npc)

12. VerbasterS

VerbasterS User

Siemka
    Aegis/Goliath
    Full lf3 / 4 lf4
    8 Iris /26 czesci apis 5 zeus
    Pet 15 lvl /Zbierasz boxow/surowcow/kamyk/2 protokoły radarowe
    14PP
    4 Havo
    Formacja szkoleniowa

Mam do wydania 100k Uriudium a dzisiaj jest przecena na formacje i byłbym w stanie kupic 2 zwyczajne po 100k urki
    Czy moze lepiej wydać to gdy bedzie przecena na klucze? bo aktualnie poluje na apisa :D

/edit

Aktualnie zbieram palke na 6 zete

Ostatnie edytowanie: 20 sierpnia 2016
  13. Żabciu, a dzisiaj jest promocja na formacje, opłacałoby mi się kupić szkoleniówkę? :)

14. MOD_Żabcia

MOD_Żabcia Guest

Szkoleniówkę zawsze się opłaca kupić ,tym bardziej , ze jest promocja , z rabatem i premium 60 tys uri.

Pozdrawiam
    MOD_Żabcia

15. VerbasterS

VerbasterS User

A mi to nikt nieodpowie :(

16. MOD_Żabcia

MOD_Żabcia Guest

Rób zety , pierwsze havoki , potem kappy i herkulesy, zbieraj uri na ulepszenia , najpierw drony ulepsz , potem resztę, no i PP powolutku zbieraj ( rób zety i dokupuj za uri albo licytuj na aukcji CDD:))
    Powolutku do wszystkiego dojdziesz sam.

Pozdrawiam
    MOD_Żabcia

17. VerbasterS

VerbasterS User

To to ja wiedziałem tylko naco wydac 120k urki sa 2 mozliwosci dla mnie
    1.Klucze do skrzynki jak bedzie przecena
    2.Dzisiaj jest przcena na formacje moge dokupic rabat i kupic np rąb i szewron

18. MOD_Żabcia

MOD_Żabcia Guest

Latasz leonkiem?pomyśl tez nad formacją szkoleniową.
    Pozdrawiam
    MOD_Żabcia

19. VerbasterS

VerbasterS User

Formacje szkoleniową mam latam aegisem czasami golcem wszystkie wazne info napisałem wyżej :D

20. MOD_Żabcia

MOD_Żabcia Guest

Masz rację:) Myśle ze przecena na formacje dronów rzadko się trafia,kup 2 formacje dronów i zacznij zbierać uridium od nowa.

Pozdrawiam
    MOD_Żabcia