Co kupić za XYZ uridium? - pisz tutaj

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_THOR, 5 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Ulumulu

Ulumulu User

Jeśli nie to w co innego zainwestować uridium?

Ostatnie edytowanie: 18 lutego 2017
  2. jeżeli masz 0 PP to jak najbardziej mógłbyś właśnie w nie zainwestować, tylko może nie dzisiaj, z tego co kojarzę pojawiają się zniżki na CDD. Skoro zamierzasz wylicytować wszystko potrzebne do FE to w porządku, pozostaje PP, robienie wrót i zbieranie skrzynek dla Apisa/Zeusa bądź LF4. Mógłbyś się pokusić o zbieranie dzisiaj, ale tak jak mówię jeżeli bardzo wierzysz w swoje szczęście ;P
    Ja dzisiaj 50 skrzyneczek i 1 LF3, 1 cz do Zeusa, reszta to śmieci. :)

3. vendarko

vendarko User

Witam, mam starą fe, statki aegis, sentinel i diminisher, 5pp i do wydania 70k urki. Miałem zamiar kupić jakąś formacje ale dziś mi wyskoczyło, że jest 2x szansa na lf4 no i klucze są tańsze. Mógłby ktoś doradzić co mam zrobić? Formacje mam tylko za kredki

4. zbieraj na formację klucze to loteria trafisz lub nie, a formację kupisz i zawsze jakiś bonus
    Co do formacji to jedna z poniższych
    -ćma(wrota)
    -szkoleniowa(większy dmg)
    -serce(więcej hp i sdh niż w standardzie :D )

Ostatnie edytowanie: 20 stycznia 2017
    wrednafranca lubi to.
  5. 16 lvl
    - Diminisher, Tartarus, Spearhead
    - <30 lf3, 1 lf4
    - 20 bo2, FS
    - 8 irków (0 designow)
    - PET 8lvl
    - 10 pp
    - Formacja Szkoleniowa i reszta za kredki
    - Zeta 92/111

Do wydania mam 300k uri

Zastanawiam się nad kupnem Surgeona o ile będzie możliwe, chociaż nie jestem dość do niego przekonany. Proszę mi o doradzenie w sprawie wydania tej sumy. Z góry dziękuje.

6. hmm jest parę opcji :D
    -Pociśnięcie pp na zniżce i ew rabacie do tego
    -w zety dla havo oczywiście na podwójnych
    -dodatkowa formacja ćma(wrota) serce lub pierścień dla większej ilości osłonek
    CO do surga bym się nie nastawiał bo można go było kupić bodajże 2 razy więc występowanie tego ewenementu dosyć skromne

wrednafranca lubi to.
  7. Heibensie

Heibensie User

Surgeona już nie będzie w sklepie.
    Informacja z oficjalnego streamu DO.

8. Heibensie

Heibensie User

250k urki

stara fe

będę składał wrota na rabacie+premce+zniżce i robił Zety z x4/x3 [bo po co mi teraz ammo]w niedziele aż skończy mi się ammo...

oczekuję, że zrobię z 10-15 wrót, więc powinienem mieć te 10 havocków; z 20pp i do 500-700 kluczy (jeszcze rozmyślam czy zeus day/helix day).

Co potem?

Mam tylko ćmę

Ostatnie edytowanie: 25 stycznia 2017
  9. ViperΔ

ViperΔ User

Zet zrobisz z 8 max a klucze helix

10. 8 to przy dobrych wiatrach. Najprawdopodobniej 5-6 wyjdzie. A klucze nie na helixie, tylko na zeusie.

11. Heibensie

Heibensie User

spokojnie zarabiam z 10 do 20k urki dziennie także liczę na więcej wrót

Dobra a co na co później wydawać te uridium? Szkoda bo rabat mi się kończy w tą niedziele o 14;00 więc będe musiał jak najszybciej składać wrota

Myślałem na pewno o kamikadze dla peta, co jeszcze jest takiego ważnego.

12. TM_Robson

TM_Robson Guest

15 wrót i komplet havocków to będziesz musiał mieć dużego farta. Znam ludzi którzy po 40 zrobionych nadal nie mieli kompletu. Nie nastawiaj się że tak szybko je skompletujesz. Chyba że na podwojeniu nagród we wrotach będziesz robił to jest większa szansa.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

13. Edward1357

Edward1357 User

Spectrum
    8 irków 1lvl
    15 bo2 1lvl
    Full lf3
    2 lf4 1lvl
    Full speed
    8pp
    Formacje : Serce i za kredki
    PET : lvl 10 kamyk i zbieracz na 3
    Mam do wydania 100k uri

14. Rób zety do full havo a skrzynie zbieraj kiedy będzie event na zeusa (Dla czesci do Apisa i Zeusa) :) Z zet wpadnie ci sporo cdd na pp
    Narazie tyle a za urke proponuję kupic ćme żeby łatwo ci szło z wrotami :)

15. Gitek312

Gitek312 User

2 LF4 (1lvl)
    wystarczająca ilość LF3, Bo2 (1lvl)
    8 irisów (1lvl)
    Formacja ćmy, szkoleniowa, szewronu i za kredyty
    22 PP przydzielone pod defensywe i alieny
    4 havocki (zrobiłem 14 Zet na podwójnych...)
    Pet 10lvl + kamikadze lvl 3

400 tys. uridium (karta kredytowa rodziców :D)

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2017
  16. Dalej rób zety do full havo za klucze z zet otwieraj skrzynie kiedy będzie event na zeusa a za urke to ja bym ulepszył drony :)

17. Full lf3
    Full Napędy i bo2
    8 irysów
    Brak formacji dronów
    2PP
    pet na 7
    Mam do wydania 100k urki

18. full lf4
    apis, zeus
    drony ulepszone do 7lvl
    all designy do statków
    pet na 15lvl,nic więcej nie odblokowane, ze zbieraczem skrzynek, surowców, kamikadze i do lokalizacji
    brak havo(mam tylko 3) i herków
    wszystkie formacje
    27pp

Na czym się skupić oprócz zet, bo zbieram palladium i mam energii już na ~4 zety.

19. Najpierw full havo, pozniej full Herkules, w międzyczasie ulepsz drony na full :) to tak na teraz, jak wykonasz będzie już spoko i pomyślimy dalej :)

20. Polecam kupic formacje szkoleniową na start a poza tym zety rób :)