Co lepsze:Venom czy Sentinel?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika PZL11, 26 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PZL11

PZL11 User

Witam.A więc...jak w temacie.Venom czy Sentinel.Nie umiem naprawdę zdecydować się,więc proszę niech wypowiedzą się ich posiadacze.Czy może jeszcze powinienem uwzględnić jakiś inny?Od razu piszę,że mam u siebie...biedę.Full lf3 8 irków 1 havo 1 lf4 full speed full bo2 spearhead citadel golec vega romb no i nie długo aegis będzie.Poza tym 13pp czyli bańka i tam parę dziadostw do peta na 3 lv :D Wiem,nie powinienem brać się za dresa,tylko porobić parę rzeczy choćby dronki bardziej ulepszyć,pp,ale jednak...chcem sobię kupić,by "poszpanować na dzielni" :D Powiem,że lubię grę nastawioną na defensywę(stąd citadel)Wylotów za często nie robię bardziej boxy,misje itp.słowem alienki tak,wyloty nie zaczęsto.I stąd moja prośba.Może ktoś się wypowiedzieć na temat w/w rzeczy oraz ewentualnie na temat innych dresów?Opinia,stopień zadowolenia,przydatność itp. Z góry dzięki za odp oraz za ewentualne błędy przepraszam,jestem bardzo niewyspany :D

2. Witam.

Mi się bardzo dobrze lata na Venomie. Nawet jak zbieram skrzynki pirackie i ktoś mi próbuje w tym okrutnie przeszkadzać, włączam umiejętność i niekiedy w gratisie wpada stateczek, bo nie miał emp, a do wrót nie zdążył :rolleyes:. Dodatkowo daje 5% dmg. Sentinel dodaje trochu do osłony, a sama umiejętność wzmacnia je dodatkowo ale tym samym spowalniając statek. Jak dla mnie tylko wygląd ma fajny ale jest mało praktyczny.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

3. SeTerN.

SeTerN. User

Venom na umiejętności ma spore DMG, a Sentinel nie jest tak mocny. Według mnie Venom zdecydowanie :) Gdyby doszło do walki pomiędzy tymi dresami, Sentinel wzmocniłby sobie osłonę a Venom zadał by mu duże DMG, więc wiadomo kto by wygrał.

Pozdrawiam.

4. ooMarloo

ooMarloo User

Ja ci powiem tak w zaden desing nie inewestuj;p
    Nie masz jeszcze apisa i zeusa wiec z 600-700 skrzynek bedziesz musial otworzyc.. oczywiscie otwieraj na evenciee na zeusa.. za 700 kluczy powinno byc 45 planow do apisa i jakies 25 do zeusa.. 1-2 dresy tez wpadna. moze akurat venom;p
    Mi wpadl domnisher i spectrum

5. Jesion13

Jesion13 User

jeśli już mowa o tym bo faktycznie desing w tym wypadku powinien być n a końcu ale wiem jak to jest ;p to venom, piszesz ze lubisz bosy ja venoma specjalnie na bos kryśki brałem po to by je umiejętnością szczuć i zaoszczędzać sobie czas na kręceniu

-=KAPRALOS=- lubi to.
  6. Sinet12

Sinet12 User

Stary Sentinel puszcza empa i typ w venomie leży i kwiczy :p

7. Jeśli jesteś nastawiony na deffense to kup sentinela i rób herki ;)

8. Temat nie aktywny.

Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.