Co mam zrobić?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ciamciaramcia[™Z™], 15 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mam takie pytanie, po tej ostatniej akcji z tymi lagami na moim starym komputerze gra chodzi płynnie a na moim nowym gdzie zwykle grałem gra chodzi tak samo jak podczas tych lagów. Mam takie pytanie co muszę zrobić na nowym komputerze aby gra chodziła mi płynnie...
    Nie jest to wina neta bo na tym samym routerze chodzą.

2. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Wyczyść cache przeglądarki. Jeśli nie wiesz jak to zrobić użyj hiperłącza z mojej sygnaturki :)

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

3. Zrobiłem to i dalej to samo. Mam opere i dalej tnie

4. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

A czy próbowałeś na innych przeglądarkach? Czy próbowałeś zaktualizować swoją obecną przeglądarkę do najnowszej wersji?

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

5. A wiesz że nie :D
    na innych też nie próbowałem. Zaraz to zrobię :)

Dziwna sprawa. Bo całkowicie usunąłem opere i wszystkie pliki. Zainstalowałem ją od nowa i dalej jest ten sam problem. Tnie mi gre

Jeszcze pobrałem google chrome i dzieje się to samo

Posty łączymy. Od tego służy opcja "Edytuj" pod postem.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 maja 2016
  6. coś jest chyba nie tak bo po naprawieniu lagów bylo ok aż nagle cos sie musialo popsuć bo mi sie pojawily lagi/ścinki z niką a wszystkie podstawowe rzeczy/czynności są porobione :[

7. [DARBO]

[DARBO] User

adobe flash player masz zaaktualizowany? :v czy tylko mamy opere i google chrome? jeszcze jest mozilla firefox. Ja na google chrome mam na wszystkich grach lagi a na mozilli mi płynnie chodzi

8. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Skoro tak to spróbujemy znaleźć błąd metodą prób i błędów. Proszę, podaj mi takie dane(z nowego komputera):
    -model procesora
    -tryb gry na którym grasz(2D/3D)
    -model karty graficznej
    -system operacyjny
    -ilość pamięci RAM
    -liczby, które wyświetlają się w lewym górnym rogu gry po wciśnięciu F(jest to domyślny klawisz. W ustawieniach jest możliwość jego zmiany)
    -nazwa antywirusa na obu komputerach

Postaram się Ci pomóc. Być może coś wspólnie znajdziemy ;)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

9. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Zamykam z braku aktywności ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.