CO ONI ZROBILI ?!?!

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika foryou, 29 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foryou

foryou User

Ostatnio pewnie zauważyliście co się stało w darkorbit ?? designy do designów ??.... co to ma znaczyć ? nudzi im się ? taki żart? ... zapewne nie ... ale módlmy się żeby nim był ostatnio jak wszedłem na darkorbit to aż ich mi było żal gram 6 lat w tą grę a jedna ich zmiana ....i przestaję w nią grać bo mnie denerwuje ciągłe zmienianie statku by latać inaczej ..bez sensu ! ....
    Myślę że darkorbit upada !I w ostatnich chwilach wprowadza projekty które by nie wprowadziły i chce zarobić jak najwięcej ! lub dobrali jakiś nie ten teges adminów :D moim zdaniem to zrąbali i myślę że wy też tak myślicię !

2. -gustaf-

-gustaf- User

Nic nie zrabali po prostu graj nastepne 6 lat a marudzenie zostaw na pozniej.
    Apr; Jak czesto grasz nie powiedziales , wtedy wiadomo by bylo jak sie odnosic z przelicznikiem do tych lat :):)

3. foryou

foryou User

4000 tys h

4tys

Posty łączymy.
    MOD_MENTOR

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 maja 2016
  4. I na co ci te narzekanie? Klikasz przenieś system i gotowe, poukładasz sobie pasek narzędzi w grze jak chcesz i gotowe. DO nie upada, tylko większość tak uważa bo zmiany się nie podobają. Nikomu się nie dogodzi :p

5. Wystarczy że 2 osoby na forum napiszą że event ble to od razu każdy uważa że event ble

6. ogorek73

ogorek73 User

Ta gra juz dawno na psy zeszła. Jak to mówią tonący brzytwy sie chwyta. Ale to co BP wyprawia z tymi dodatkami to porażka. Jeżeli nie mam racji to dlaczego nowych graczy nie przybywa w tej grze? Kiedyś więcej przybywało przez tydz. niż teraz w 2 m-ce. Ten wynik sam za siebie mówi jak nowości przyciągają graczy.

7. Tu się zgodzę z tobą gra się wypaliła. Sam po 7latach gry mam jej dość. Wszystko się po zmieniało. Może dużo nie zmienili ale za każdym razem gdy chce zmienić Surgeona na jakiś inny desing trzeba wszystko przekładać to też tak nie powinno być. Nie dość że praktycznie nie ma z kim grać to jeszcze takie rzeczy;/

8. Szczególnie przybywało po wprowadzeniu nagród za zaproszenie znajomych ;). Ciekawe ilu tych "znajomych" ostało się w grze.

9. Przenies system powiadacie? I za każdą zmianą dresa trzeba od nowa wyposażać statek, bo Przenoszenie działa tylko tak, że przenosi do hangaru z danym dresem, a i tak trzeba samemu wyposażać statek od nowa

10. -gustaf-

-gustaf- User

Gracie i sami nie wiecie co gadacie.Jaka zmiana dresu?Teraz kazdy jeden to jest oddzieny statek.Teaz macie mnustwo "nowych statkow".Rzuccie okim na dzial pomyslow.Jeszcze jednego nie skonczyli wdrazac a juz sie sypia pomysly na jakis idiotyczny statek typu transformer.Co do obecnych zmian to jestem chyba jednym z niewielu co mi ten stan rzeczy bardzo sie podoba.Czekam cierpliwie tylko jeszcze na jedno co bylo obiecywane a mianowicie na ukrucenie swawoli mieszancow.

Ostatnie edytowanie: 31 maja 2016
  11. Ja myślałem że ten nowy hangar będzie działał na zasadzie takiej, że będę mógł sobie poszczególne Designy dodać do Zmian statku i przełączać się między np Designem do wrót, do alienów, do bicia i na każdym designie miałbym osobne konfy do PvP do Alienów.
    Niestety zawiodłem się....
    Zrobili każdy design jako osobny statek i teraz musisz mieć na koncie 500 lf-4 na 16 żeby sobie osobno wszystko porobić....
    Aaaaa no i zapomniałbym, przecież na surgeona nie mogę przenieść konf bo ma o 1 generator więcej mmm... cóż za innowacyjny pomysł ze strony Big Pointu.

12. lacosta

lacosta User

i do tego ukradli mi golca aegisa sperheada i citadele a o v enegace już nie wspomnę wgl xd

13. Popieram zmiana na gorsze z dresami

14. Jakby nauczyli się słuchać graczy ( chociaż co do wprowadzania ich "nowości" ) to zapewne zyskali by wiele, a stracili niewiele jak to ma miejsce w wielu innych grach... Jak BP'owi kasy w skarbcu nie będzie przybywać z tak wpływowej gry to w mgnieniu oka pewnie ktoś to od nich "odkupi" za jakieś drobne i zrobi z tego maszynkę do pieniędzy z zadowolonymi graczami. Najpopularniejsza gra na świecie każdy ją zna bo chipsy, cola nie wymaga płacenia od nas krocia za umilenie gry i jakoś nikt nie słyszał o upadaniu tej gry, bądź spadającej liczy ludności, a dlaczego? BO JAK COŚ ROBIĄ TO PORZĄDNIE i liczą się ze swoim "klientem"

Ps. Jeśli lokowanie produktu typu najpopularniejsze jedzenie jest nielegalne na tym forum, ale do końca nie jest to nawet produkt ( firma/marka) jest nielegalne na tym forum to proszę o usunięcie posta. Napój.

Pozdrawiam tylko i wyłącznie ludzi którzy mają własne zdanie. Reszta niech będzie sobie własnym niewolnikami.

Tak 2 akapit jest napisany specjalnie dla ludzi którym loss po prostu nie dał tyle co innym.

=Aspazja= lubi to.
  15. Brak aktywności w temacie, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.