Co oznaczają liczby w nawiasie za dronami?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika shadow731, 16 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. shadow731

shadow731 User

Witam

Pytanie jak w temacie.

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Oznacza poziom dronów :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

3. Metal_91

Metal_91 User

A co oznacza ten "pasek" obok wspomnianego numeru? Ogólnie fajnie jakby ktoś mógłby w 1 miejscu objaśnić ten nowy widok.

4. MetallicA

MetallicA User

i po co to komu ? wystarczy ze ja wiem na którym lvl mam drony a nie jeszcze cały serwer ma widziec na którym lvl sa moje drony , moze jeszcze gdzieś z boku niech wstawia ile lf4 ,adres do korespondencji i numer tel ,a i numer buta tak do kompletu .

Strażnik_Wrót i kris0211. lubią to.
  5. Polecam też dodać po ile i z jakiej amunicji salwa, jakie konfiguracje, seprom/złoto, ile jakiej amunicji i % szans na wina.
    PS: O jaki pasek Ci chodzi?

6. To dlaczego dzisiaj mam - 5,9 :cool:

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Naprawiłeś może drony i wyliczyło Ci średnią z poziomów dronów :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

8. Ciekawe z jakiego forum ten pomysł został wprowadzony. :cool:

Moim daniem niepotrzebne. Dlaczego przeciwnik ma wiedzieć, że mam drony po naprawie ? o_O

9. chodzi Ci o takie "IIIIIIAIIZ" lub "FFFFFFF" lub coś takiego? jak tak to to przedstawia ile kto ma dronów i typ każdego drona czyli: F- Flax, I - Irys, A - Apis, Z - Zeus. Kolor każdej z liter odpowiada designowi drona na nim - biały - brak desgnu, czerwony - havoc, niebieski - hercules.

Nie wiem czy wiesz ale odkąd pamiętam to jak się lata z włączonymi dronami to widać czy ktoś ma drony na 6lvl czy na 5 itd - taki efekt wizualny. Idąc dalej nie wszyscy latają z włączonymi dronami dlatego też pewnie wprowadzili owe numerki reprezentujące level żeby i Ci co latają ze schowanymi dronami wiedzieli jaki kto ma level dronów.

Osobiście uważam to za kompletnie bezużyteczną informacje której wolałbym nie widzieć latając. Więc też takie pytanie z mojej strony, czy da się jakoś to schować? Tak żeby nie było tego paska "III..II [..]"

Metal_91 i 20Aniel00 lubią to.
  10. Metal_91

Metal_91 User

Super dzięki właśnie o taką zwięzłą informację mi chodziło. Ale w takim razie coś jest nie tak, bo według Twojej instrukcji obsługi - część z tych "I" powinna być u mnie na czerwono. Chyba, że akurat ten rodzaj informacji wyświetla się innym graczom, a nie nam samym?

I jeszcze jedno - mówicie, że da się też z tego wyczytać stopień uszkodzenia dronów? W którym miejscu?

11. Upewnij się że wsadziłeś designy dronów no obu konfiguracjach, powinny wtedy być na czerwono:)

Nie Nie Nie, jedynie można wyczytać średnią levelów dronów na statku gracza, czyli np jak ktoś miał drony na [6] lvl to średnią po naprawie będzie miał [5] lvl itd. A żeby wyczytać poziom uszkodzeń swoich dronów (innych osób się nie da) musisz wejść w "Hangar", tam masz zakładkę "Drony" i pokazuje Ci ile który dron ma uszkodzeń. Jest też druga opcja, wchodzisz w "Hangar" -> "Wyposażenie" -> zakładka "Drony" i przy każdym dronie masz "Szkody: xx%", tu też możesz je naprawić.

12. Metal_91

Metal_91 User

Jeśli chodzi o wyświetlanie kolorów, wszystko jednak gra. Po prostu nie zauważyłem ;)

Co do tych szkód - samemu jak sprawdzić można było dotąd, wiem.

Ale uważam, że nie do końca trafiony jest pomysł z tym właśnie "dodatkowym dronowym widokiem"

Bo np. dodatkowy czerwony kolor czasami jest bardzo mylący, można odruchowo zaatakować "swojego" gracza.

13. W temacie od dawna nikt się nie udziela. Kłódeczka.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.