Co się dzieje z generatorem wrót?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Masik♥Ani, 16 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kliknę kilkukrotnie w kociołek - wywala błąd i restart. Nie da się wrót składać.

=Aspazja= lubi to.
  2. ViperΔ

ViperΔ User

Lepiej to niż czekanie 5s aż się kliknie i też wywalało więc i tak jest szybciej niż wcześniej więc proszę nie narzekać :p

3. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Problem zgłosiłem wyżej, proszę czekać.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

4. A mi o dziwo bardzo ładnie wchodzi. Kliknę, maks po 2 sekundach i mam to, co być powinno. Dzięki temu szybko mi się dzisiaj wrota złożyły.

5. Ghost_User

Ghost_User User

Jaki serwer? Ja wczoraj lub przedwczoraj na pl2 strzeliłem 200 energii i zostały mi 3 części do Alfy.

6. chyba 2000

7. Ghost_User

Ghost_User User

Nie, akurat dostałem "rekompensatę" za "problemy" z czymśtam (nie wiem, byłem wtedy na forum). Ja strzelam po 100 lub 200, a nie po 1000 (przynajmniej na razie). Po prostu nie latam na palkę bo ginę po max. 5 minutach. W życiu bym nie uzbierał 1000 energii. Wiem, że to głupie.

Tak, ciągle pl2. Tam wszystko działa jakby lepiej (okna szybciej się ładują , ale bugi dalej są.).

8. Zientula

Zientula User

Co do pl2 z tego co pamiętam jak wpada flax na pall i widzę że po całym palladium mase alienów próbuje zgubić to go nawet ja ubijam bo przez niego gracze są oblegani przez spowalniaczy co bardzo wkurza przy zbieraniu. Nie lubię dziadowania jeśli ktoś nie radzi sobie z piratami lub nie chce ich bić w ogóle ten nie powinien się tam pojawiać jeśli jednak walczy to pomagam i podbieram mu pare alienów które na prędkość stakku nie wpływają i zbieram walcząc jednocześnie.

Trzymając się tematu coś o czym wszyscy zapominacie. Warto czasem podać w takich tematach jakiej przeglądarki używacie a nawet system operacyjny oraz sprawdzić najpierw czy na innej przeglądarce macie to samo natomiast pracownicy BP powinni dodać swój spam o ciasteczkach itp. Żeby było sprawiedliwie wszyscy nagana! Nawet ja! :D

Osobiście stare konta z pl2 trzymam na linuxach ubuntu natomiast koksy z pozostałych serwerów dla bezpieczeństwa totalnie odcinam używając wyłącznie na linuxie mint. Mi kociołek działa normalnie na pl2 czasem jakieś wizualne ślady po komunikatach zostają ale w ogóle nie przeszkadzają w klikaniu we wrota. Fajnie zobaczyć że coś na pl2 działa lepiej ale jest tego jedna wada. Potem mogą dać rekompensatę i pl2 mogą pominąć więc tak czy siak jest źle :D

pozdro ;)

9. Ghost_User

Ghost_User User

Ja zawsze ubijam goniące mnie piraty. Niestety, moje zbieranie zawsze kończę po max. kilkunastu minutach gdy przylatuję kilku koxów z wrogiej firmy i mnie mordują w kilka s. Chyba, że przylatuje 15 Antków.

"Wyczyśćcie wszyscy ciasteczka, zmieńcie przeglądarki i zróbcie formata, a wszystko będzie działać" :D

Mi raczej działa na Chrome na Windowsie 10.

Zientula lubi to.
  10. Zientula

Zientula User

Jest jeszcze mapa 5-1 tylko pet powinien mieć lokalizator surowców zamiast zbieracza bo tam o pall ciężko odnawia się gdy wyzbierasz stare. Nawet 2 lvl chyba starczył by tobie. Dobra mapa do polowania na graczy z piratami i zbierania pall. Tam zasada jest inna żeby odnowiło się palladium trzeba do niego lecieć bo jest w mniejszej ilości i zbieranie petem jest nieopłacalne. Ja bardziej lece na urke więc palladium to dla mnie dodatek. Koksy wolą na 5-2 piraty klepać i złom na kredki przerabiać. Ja wolę dodatkową energię gdy misje na piraty robię. Tylko ja mam mocnego hita. Nie jest to jakiś super zarobek i może nie tak opłacalny jak 5-3 ale możesz spróbować takie combo pół piraty pół pall. Nie pamiętam zarobku w godzine bo tam tylko do misji jestem i dawno mnie nie było. Może jakiś film na yt ktoś ma jak wygląda takie zarabianie w godzine. :D

Ghost_User lubi to.
  11. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.