co sie dzieje??

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika AleJazda, 6 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AleJazda

AleJazda User

ja sie pytam co sie dzieje z ta gra?? loguje sie a niechce sie zalogowac a jak juz zalogowalo to nie idzie latac?? BP cos z tym wgl robi?? bo watpie zeby to byly chwilowe bledy/bugi jak ich naprawianie xD

-dshh14- i TILUS99 lubią to.
  2. TILUS99

TILUS99 User

też mam tak samo i wkurza mnie to mocno...

3. AleJazda

AleJazda User

weekend wolny dzien pogoda nie sprzyja wyjsciu na dwór a tu nie idzie nawet grac xD smieszne

4. Jakiś dowcipniś utworzył ponad sto kont na VRU i teraz od kilku dni stado Liberatorów lata po 3-2 bijąc lordakie,gracze z MMO i EIC mają używanie,a serwer nie wyrabia.Oto powód.

5. To nie dowcipniś tylko celowe działanie ze strony graczy którzy na obecną chwilę bugują poważkę na masową skalę, zrobili swoje a na obecną chwilę aby utrudnić i zdrażnić graczy którzy grają uczciwie i chcą zrobić misję czy też wrota utrudniają im to poprzez tworzenie multi kont i obciążeniu serwera, wczoraj byłem świadkiem gdy 3 statki tego samego gracza o tym samym nicku znajdowały się na 2 różnych mapach Solace latał sobie od portu do portu na mapie x-3 i szykował się na to gdy pusat odrobi poważkę i będzie wybijał w milionach czy też miliardach na + natomiast pusat na mapie x-2 bił sobie npc no a cóż 3 statek lighting nie jest trudno się domyślić gdzie się znajdował... Natomiast inny gracz z również zbugowaną poważką latał i chronił go aby ten nie został zestrzelony z racji tego iż jeśli dostał by zestrzelony cały proceder związany z poważaniem musiałby powtarzać od nowa...

6. AleJazda

AleJazda User

odrazu zablokowac IP i tyle zeby tacy ludzie nie mogli grac w gry BP

~Outsider64~ lubi to.
  7. Stalco1277

Stalco1277 User

U mnie to samo się dzieje z logowaniem. Zgadzam się z @alejazda. Takie osoby powinny być od razu blokowane na IP.
    Na początku utknąłem we wrotach Zeta, po ponownym zalogowaniu niekończące się ładowanie..
    Jak tak dalej pójdzie, w końcu wszyscy gracze odejdą z tej gry.

8. No to prawda bo co to się dzieje np na 3-2 to jest po prostu porażka a przed wczoraj było to samo na 3-1 i nikt nie będzie grał i tylko zostaną boty na mapach no to może niech od razu zamkną serwer polski i tyle bo to się nie da grać wogóle

9. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

problem zgłoszony do programistów. Wątek zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.