Co to jest ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika blazej704, 23 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. blazej704

blazej704 User

Cześć właśnie zalicytowałem irke za 40 mil kredek 5 sek przed końcem aukcji . Mam szybki internet wiec zdarzyłem 2 sek przed końcem a tu pisze ze ktoś mnie przelicytował. Patrze a tu irka w historii kupiona za 38 mil jakim cudem ? jak mi wyskoczyło ze złożyłem ofertę :/
    Moje pytanie jest takie :
    Czy to błąd czy ktoś oszukuje ( używa nielegalnych programów do tego ) ?

2. patrz o której godzinie sprawdzałeś , możliwe ze jak sprawdziłeś to były informacje z aukcji wczesniejszej a nie tej która się aktualnie skonczyła.

A co do programów to raczej nie ma , ponieważ co jakiś czas jak licytujesz trzeba wpisać kod z obrazka :)

3. =Aspazja=

=Aspazja= User

Kilka,czy kilkanaście sekund po zakończeniu licytacji NIGDY nie zobaczysz wyniku z bieżącej-ZAWSZE pokazuje z POPRZEDNIEJ godziny.System nie zdążył jeszcze się zaktualizować.Kto wygrał tę konkretną licytację zobaczysz dopiero po ok.15 -30 minutach PO tejże licytacji.

4. Ghost_User

Ghost_User User

To głupie... Tłumaczyłoby to, dlaczego mam tylko 1. Irisa...

5. blazej704

blazej704 User

Dzieki :) juz wiem o co chodzilo :/ Temat do zamknięcia :)

6. MOD_Mersenne

MOD_Mersenne Guest

Tak więc kłódeczka.
    Na przyszłość - w razie wątpliwości możesz napisać do pomocy technicznej, tam mamy możliwość sprawdzić historię Twoich udanych i nieudanych ofert.

Pozdrawiam,
    MOD_Mersenne

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.