co to za skrzynki?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika alwi^-^, 12 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alwi^-^

alwi^-^ User

co to za skrzynki i z jakiej okazji?

2. z okazji 1 lotu w kosmos :)
    na 1 stronie masz info trza czytać :D
    zbierac a nie sie zastanawiac :eek:

3. TUROK

TUROK User

Powiem 1 .. To się nawet nie opłaca zbierać, nagroda warta BP.. Pierwsza misja w kosmos a my to świętujemy badziewiami. Dziękuję za takie skrzyneczki.

4. Pamiętaj O tym że nie zawsze takie skrzynki są lepsze niż zwykłe ważne są w ogóle
    Pozdrawiam
    MOD_zizin_pl

5. TUROK

TUROK User

Lepsze ? kurde ty wg je zbierałeś ? są gorsze od tych normalnych.

6. -gustaf-

-gustaf- User

To nie zbieraj , takie gledzenie tyko rozsmiesza.Jak dziecko nie lubi zabawek to nie bedzie sie nimi bawilo.

7. Skrzynki bardzo opłacalne z petem i pp na zbieranie, 2 h na pierwszej gali i około 200 energii. Paliwo do peta też leci. Swoją drogą dawno nie było w eventowych paczuszkach min EMP-M01.

8. Według mnie takie akcje są fajne. Może nagrody nie powalają, ale z pomocą tych skrzynek choć pewne grono graczy przypomniało sobie taką wspaniałą rocznicę, o zdarzeniu które jest wielkim krokiem dla ludzkości ;)

9. =Aspazja=

=Aspazja= User

Każda możliwość zdobycia extra ammo,energii do wrót, paliwa itp jest mile widziana.Ci,którzy marudzą to z tego lepszego sortu,co to im pod nos podać a jeszcze im źle.Zbierać się nie chce,ot,co.Pewnie jakby leciała białka , po 1000 URI z boxa toby łaskawie się zastanowili,czy warto zbierać ?

10. powiem tyle na godzine zbierania petem uzyskalem wynik na minus. wiecej urki lapie na alienach niz taki zjadacz bokow. darmowa energia?? w ciagu 3h latania raptem 50 energii w tym samym czasie na 5-3 zapelniam prawie 2 cytadele palem gdzie ladownia u mnie wynosi ponad 15k, urka? pozal sie boze wiecej zarabial na alienach w 30 minut niz w godzine petem i do tego jeszcze paliwo raptem 3 boxy z paliwem na godzine latania. ammo?? wiecej z kociolka wyciagam niz z boxow. wiec czym sie chwalicie. zenada i smarowanie BP. zal mi was ze tak im wlazicie bez wazeliny. szkoda mi czasu na te smieszne boksy co dali. kiedys dawali w boksach a teraz to tylko podpucha by wyciagnac z kieszeni kase bo ta gra tonie a jak wiadomo tonacy brzytwy chwyta sie

11. =Aspazja=

=Aspazja= User

2 godziny latania bez PETa ,sama zbieram : 200 E+ ; zapełniłam paliwem cały zbiornik dla PET, URI około 2000 , nie licząc innych korzyści.
    Nie każdy posiada cytkę - (obrzydliwe samochwalstwo) nie każdy lata na palladium , więc zdobywanie energii z boxów to jedyne rozwiązanie.Uraziła mnie osobiście ta wypowiedź odnośnie stosunku do BP,to nie fair. Żałosny człowieczek,zazdrosny,że ktoś inny ma odmienne metody gry i ich broni.

12. potrzebuje paliwa do pet-a kupuje za urke. potrzebuje urki zdobywam ja z alienow i wykonanych misji. potrzebuje darmowej energii lece na 5-3. a teraz co daja boxy to niech sobie w buty wsadza i pujda na pielgrzymke do czestochowy :D kilka lat temu z boxow takich jak teraz sa dalo sie w godzine czasu nazbierac max paliwa do peta a o innych dodatkach niewspomne. teraz to zenada co daja i kaza sie jeszcze cieszyc tymi ochlapami ze stolu dla psa (bo pana to za zbyt wysokie progi) w tym przypadku to blysneli "inteligencja" by niezbierac boxow i coraz bardziej od nich mnie odrzuca a wrecz przeciwnie coraz mniej fajnych pomyslow doczepiaja do gry a za duzo dodaja za realna kase. potrzebuja jej? to niech ida do normalnej pracy

13. niepodobaja sie boxy niezbieraj nikt cie niezmusza i niema sensu tu pisac czy te boxy daja cos fajnego czy tez nie wolisz pall spoko inni wola boxy tez spoko wiec poco te zbedne gledzenie ?

14. BA_Matroz

BA_Matroz User

Skrzynek już nie ma więc temat zamykam, bo zaczynają się zbędne dyskusje.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.