Co zrobić z modułami???

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Jaskier, 13 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jaskier

Jaskier User

Jak w temacie - co można zrobić z modułami które wypadają z zielonych skrzynek. Zebrałem już LTM-HR x2, LTM-LR x2, a ostatnio RAM-LA. Jest mi to do niczego potrzebne, bazy nie bedę zakładać, zaśmieca mi tylko magazyn. Jak sie tego badziewia pozbyć? Wymienić, sprzedać albo wyrzucić, wszystko mi jedno!

2. Można sprzedać, po co się pieklić.

3. Jaskier

Jaskier User

W sumie a i no. 5k kredek za 1,5tysia urki. Interes życia...
    Szkoda że nie można handlować z innymi graczami, może komuś by sie przydały , a tak pójdą na śmieci.
    Dzięki, można zamykać.

4. Tylko co Ci przeszkadza, że one w tym magazynie są ?

Nie słyszałem o żadnym abonamencie za przechowywanie.

Ja mam tych modułów dziesiątki każdego rodzaju a nie sprzedaje ich bo być może wymyślą coś, do czego się one więcej przydadzą niż tylko baza...

Ostatnie edytowanie: 13 maja 2015
  5. Jaskier

Jaskier User

Tylko żeby mi z taka częstotliwością wypadały np. lf-czwórki to byłbym szczęśliwy. Dobra , niech będzie że lepszy rydz niż nic.:)

6. MOD_Sebanov

MOD_Sebanov Guest

Na prośbę autora zamykam:)

Pozdrawiam
    MOD_Sebanov

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.