cofa się licznik na misji

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ...*****..., 15 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Od 2 dni mam problem bo licznik ubitych kubików stanął na 2001 sztuk i nawet jak ubiję 40 po ponownym zalogowaniu znów mam 2001 :/ o co chodzi ?

2. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Drogi graczu, czy to jest jedyna misja na cubikony?
    Być może cały twój postęp idzie do innej misji.
    Jeżeli to jest jedyna twoja misja lub po przelogowaniu liczba kubików zmienia się na te przed biciem ich proponuje niezwłoczny kontakt z pomocą techniczną. Z poziomu forum nie mogę pomóc zbyt wiele.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

3. poland102

poland102 User

taki Dzień Świstaka :) ...też tak miałem w misji na saboteur`y, licznik stał przez pół dnia i ...w końcu ruszył /innej misji nie miałem/

p.s. właściwie to nie stał ale się cofał..po wizycie na 5-2 miałem mniej niż przed:)

4. zostały mi 3 misje dla 24 poziomu - 3.5k kubików, bonusowa mapa i 35k protek więc nie ma w jaką inną misję iść :/ bo o wskoczeniu na r-zone amerykański glob 4 może zapomnieć :/

5. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Drogi graczu,
    proponuje skontaktować się w tej sprawie z Pomocą Techniczną.
    Z poziomu forum niewiele mogę pomóc.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

6. Zaduzo graczy i przez to takie problemy wyskakuja w programowaniu, , ja mam po 15 na konfach lf4 [ ulepszone] sołony na 16, amunicja bialka ,lub x3 , rakietyx3, i mam trudnosci ubic inhalatora na 5-3 ale ze smiechem to biorę , juz ani grosza nie dam !!!

7. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Zamykam z powodu braku aktywności.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.