Blad Cofanie postępu misji

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Kaftan, 28 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kaftan

Kaftan User

Kończyłem dziś misje 26, w której mamy m.in 400mln szkód na UberDevo i tuż przed końcem wylogowałem się żeby zrobić sobie przerwę. I ku mojemu zdziwieniu cofnęło mi postęp z 380mln z powrotem do 254mln. Sprawdziłem to jeszcze raz, wylogowałem, odczekałem chwilę i wartość wróciła do 254mln.
    Ktoś się już z tym spotkał?

2. Ankalagon

Ankalagon User

ciesz się ze zjadło ci tylko postęp szkód - a nie polowe z soboturów ( z 17k) bo takie przypadki tez się zdarzały.
    Z PT otrzymałem kiedyś taką informacje iż gdybym miał zdjęcie z przed wystąpienia problemu mogliby zapewne rozważyć przywrócenie do stanu przed stratą. Bez zdjęcia - to taka mała przykrość.

Ostatnie edytowanie: 29 lipca 2019
  3. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

niestety musisz się skontaktować z PT

4. Kaftan

Kaftan User

Czyli na przyszłość będę wiedział żeby robić ss misji przed każdym wylogowaniem :)

5. misia

misia User

Restart serwera? Prawdopodobnie.

6. ja na szczęście miałem dalej te swoje 150/320 uber sibelonitów ;P

7. 17 k wpisów w dzienniczku o ubiciu saboteura im nie wystarczy ? :D

8. Ankalagon

Ankalagon User

Mnie się nie pytaj. Jednak dziennik ma określoną pojemność.

9. Też mi kiedyś cofnęło misję (400 umk, 400udk). Miałem nawet screeny z tego postępu. PT nie pomogło ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.