Cofnięte postępy misji z ostatnich kilku godzin

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika BlackReVan, 1 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BlackReVan

BlackReVan User

Witam
    Krótka piłka. Od 23-24 do 2:30 w nocy biłem alieny do misji. Wyszedłem z klienta, a po 30min wszedłem spowrotem. I co zobaczyłem? Postępy misji dokładnie takie same jak przed grą(przed godz. 23-24), zabrało mi wszystkie alieny ubite do misji pomiędzy wcześniej podanymi ramami czasowymi. O co może chodzić?

Dodam, że jedną misję wykonałem w całości, a teraz widzę ją ponownie do wykonania(postępy od momentu sprzed dzisiejszej gry), jednak doświadczenie i uri, które za tą misję dostałem nie zostały cofnięte - cały czas są na koncie.

2. ciesz się, przed restartem tak zawsze jest, że misje zrobisz i po restarcie możesz znów, ja tak robiłem misje z eventu zarażenia :p

3. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Mi się wydaje, że to może być jakiś błąd ale czym to jest spowodowane tego nie wiem ;)

POZDRAWIAM
    MOD_ŻBIK

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.