Coś nowego ze skrzynki bonusowej?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Solance2132, 14 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. witam, juz 2 raz ze skrzynki bonusowej cos mi się trafiło , niewiem co to bo nie pisze w dzienniczku co to dokładnie jest, a napis wyskauje "Gratulacje! Udało Ci się coś odkryć!" Ktoś wie co to może być?

2. z czymś mi się to kojarzy, nie pamiętam z czym, może z osiągnięciem albo tytułem jakimś.

3. Mi też dzisiaj takie ''coś" wyleciało ze skrzyneczki, ale co to? Mógłby się wypowiedzieć ktoś mądrzejszy? :rolleyes:

4. Czarny

Czarny User

Kiedyś był ewent że różne dodatki dropiły z boxów i surowców co któreś moze to o to chodzi albo znów coś schrzanili.

5. A jakiś MODek mógłby wypowiedzieć sie co to jest?

6. zobaczcie czy nie wpadly Wam czesci do kronosa, bo tylko to leciało ze zwykłych skrzynek, oprocz tego co jest teraz, ja mam sporo czesci i mogly wypasc te co juz mam na full i dlatego nie widze

właśnie, sporo graczy to "wykukało"

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 grudnia 2016
  7. Dzisiaj podczas przechodzenia bety lekko naruszyłem strefę promieniowania i to samo pojawiło mi się. Co to?

8. cruiser93

cruiser93 User

Kilka razy jak latałem w strefie, np po prawej stronie i leciałem dalej w prawo, to pokazał się komunikat "Gratulacje! Udało Ci się coś odkryć!" i wyleciałem po lewej stronie mapy. Co jakiś czas sprawdzam czy to nadal działa i tak, działa dalej. A czemu to pojawia się przy zbieraniu skrzynek to nie wiem.

9. to na 4-5 caly czas wiadomo ze dziala, ale z boxow teraz wypada komunikat

10. siergiej

siergiej User

Fakt, coś w tym jest z tą strefą bo też zbierałem przy strefie i właśnie tak jakoś otworzyłem dziennik bo coś wyskoczyło i nie zdąrzyłem przeczytć, no i ten komunikat.

11. wybawiciel

wybawiciel User

To są chyba puste boxy a to coś to w zasadzie chyba jest nic

12. to pojawia się gdy chcemy uciec kolesiowi na 4-5 a wszyscy wiemy że się nie da,ale to taki cud nad wisłą:D ,Masz form serca gola +seprom na osłonie a promyki na naped i uciekasz .To lecisz w prawo...pojawisz się z drugiej strony i tytuł dostaniesz[dookoła wszechświata stare ale fajne tak do ucieczki]

13. Przy okazji osiągnięcie mamy ;)

14. TUROK

TUROK User

Te pokazywanie się zdania "Gratulacje coś tam dalej" to nic innego jak zwykły bug. Nic nie daje, nic nie zabiera.

15. siergiej

siergiej User

No popacz, a jakie zainteresowanie :D

16. -dshh14-

-dshh14- User

POPIERAM ALE LEPIEJ SMODek
    Udało Ci się coś odkryć!

to jüz mam z 5 razy

Ostatnie edytowanie: 16 grudnia 2016
  17. Z tymi rudami [zebrałeś 5 rud mina rozproszeniowa czy jakoś tak]pewnie miało coś być ,jakiś pomysł jeszcze wejdzie może w skylabie ze będziemy sobie tworzyć miny,ile masz tej rudy to tyle min.A ze skrzynkami [gratulacje odkryłeś coś]to też pomysł np.zebrałeś całego zeusa lub 15 lf-4:}:)))))) CZY xenomit a to jest nagminne:)

18. No i jasne wszystko, po każdym zalogowaniu wystarczy wlecieć w strefę promieniowania i owy napis pokazuje się jednorazowo podczas jednej sesji. nie wiem jak jest przy skoku przez TP.

19. Przy biciu Skolla we wrotach na hard, albo raczej rzucaniu mocki venoma raz za razem też wyskoczyły gratulacje :p. Komunikat wyskoczył po którymś tam rzuceniu skilla,4 czy 5.

20. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.