cpu naprawiający drony 2

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Alfa.Star, 12 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alfa.Star

Alfa.Star User

Siemanko nie wiem czy było to już pisane gdzieś (przynajmniej powinno). Da radę coś zrobić z tym cpu? kiedyś starczało na 4 pełne naprawy ale teram mamy 10 dronów a cpu ma dalej tylko 32 ładunki. Da rade żeby miał 40? Po 3 naprawach zostają 2 ładunki

2. LaserFire3

LaserFire3 User

Pisałem kiedyś o tym, był temat. Proponowałem też możliwość łączenia CPU w jedno z większą ilością ładunków.

https://board-pl.darkorbit.com//threads/aktualizacja-cpu-naprawiajacych-drony.98929/

Ankieta 100% na tak, ale nic to nie zmieniło.

now2late lubi to.
  3. Alfa.Star

Alfa.Star User

faktycznie. no mnie to troche denerwuje tzn jak pamietam to zostawiam sobie 2 drony nie naprawione i zuzywam cpu ale super wygodne to nie jest. szkoda ze nic sie z tym nie robi

4. Bo kiedyś miałeś 8 dronow ;)
    32:8=4
    A co do cpu to ono jest stare jak świat, jeszcze sprzed apisa i zeusa, więc dlatego 32 ładunki. Wiadomo że powinni to zmienić, ale po co? Lepiej dodać Demony, mrozne dreski do statków i dronow albo świecące drony za PLNy

LaserFire3 i kris0211. lubią to.
  5. Alfa.Star

Alfa.Star User

wiem dlatego mowie ze kiedy starczalo na 4 pelne naprawy :) no powinni dac na 40 :) koks mialby 4 pelne naprawy flax z full irkami 5 i wszystko by gralo :p

6. A mi pomysł się podoba. W końcu jakieś urozmaicenie :p

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

7. Marcin

Marcin User

Za każdym razem jak widzę że ktoś ma wszystkie drony na tym samym Lvl. to mi dreszcze przechodzą.
    Mi ta ilość napraw nie przeszkadza bo ma podzielone drony po parę sztuk a nie wszystkie na raz, znam osobiście ludzi co potracili drony już po dwa razy BO: wszystkie były na tym samy Lvl.

A za zwiększeniem ilości napraw jestem jak najbardziej za !!

8. Alfa.Star

Alfa.Star User

Mam pomysł może też już bł gdzieś pisany taka alternatywa pomysłu z pierwszego posta. Czy by się dało łączyć te cpu? można by tak robić z tymi naprawiającymi drony i np z niewidkami. Chodzi o to że jak mamy takie cpu i kupujemy następne to żeby system jakoś dodał ładunki. Wiem że to by była spora zmiana i być może nie możliwa technicznie ale to by było naprawdę spoko kupić np 3 takie cpu założyć jedno i mieć 96 ładunków na naprawę. Nic by się nie marnowało nie ważne ile dronów mamy. Ale jak mówię to by była duża zmiana

9. MOD_JD

MOD_JD User

Brak aktywności, kłódka

Pozdrawiam
    MOD_JD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.