CPU skokowe 1 i 2

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Metal_91, 18 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Metal_91

Metal_91 User

Czy mógłby mi ktoś DOKŁADNIE wyjaśnić zasadę działania tych 2 dodatków? Opis w sklepie jest STRASZNIE niejasny.

Chodzi mi po pierwsze o to jak w ogóle użyć (klikać najpierw cpu czy mapę itd., ja np. w mapie nie widzę "pokaż nowe uniwersum")

Po drugie, prosiłbym o wyjaśnienie kwestii zasięgu - mi zależy na przeskakiwaniu z jednej galaktyki na drugą, np. z ominięciem map tych granicznych, gdzie często dochodzi do walk. Jest to możliwe z tymi dodatkami?

2. CPU 1 (kredytowe) działa tylko na pierwszej gali do mapy 4-4.
    CPU 2 (za uri) działa na 1 i 2 gali.

Oba CPU przenoszą Cię ZAWSZE do mapy x-1

Uzycie. Wrzucasz na statek, wciskasz na pasku szybkiego wyboru znaczek cpu (zakładka CPU) lądujesz na x-1. Ot i wszystko.

3. Metal_91

Metal_91 User

Czyli co, jak jestem powiedzmy na 2-3 to nie przeniesie mnie na drugą galę, a jak jestem powiedzmy na 2-6 to nie przeniesie na pierwszą? Jak to jest?

I co z kwestią "wyboru miejsca docelowego na mapie galaktyki"?

4. ZAWSZE przenosi do mapy x-1. Z tym CPU NIE MASZ możliwości wyboru. Musisz kupić ulepszone CPU skoków które przenosi Cie do wybranej mapy (kupony na skok lub uridium).

5. Metal_91

Metal_91 User

Ulepszone CPU to jakiś TRZECI rodzaj?

6. AJP-01 (dostępne na licytacji) "Umożliwia skok na jedną z dostępnych map. Nie działa podczas walki."

7. Metal_91

Metal_91 User

Wszystko jasne, to na to cpu poluję :) Ostatnia sprawa, w nazwie jest 1. Istnieje ulepszone cpu skokowe 2?

8. NIE. Tak sobie to nazwali i tak jest. :) Nie ma ulepszonego 2. :)

9. Metal_91

Metal_91 User

Dziękuję bardzo za pomoc :) Temat można już zamknąć.

10. Na zdrowie i do usług. :)

Do zamknięcia. :)

11. BA_THOR

BA_THOR Guest

No to zamykam. :)

Pozdrawiam
    BA_THOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.