│†│CΘNΔN│†│PL│

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 17 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Myślę, że to byłby na tyle niekontrolowany ruch, że ciężko teraz określić w formie "gdyby" co to by było za miejsce. :D (Nie jestem za wysoka bez butów, to też ma swoją rolę :D)

Zostańmy przy tym, że nie ma! Tak ciekawiej. :p

Ja taka nie jestem. :p Jaki jestem pyskacz, taki jestem, ale jak ktoś prawdę głosi to złość mię nie zaślepia. :oops::p Ja zbyt słodko warczę tak swoją drogą, to jeszcze bardziej byś poparł. :cool::p

Jeśli moja fryzura nie będzie przy tym zagrożona, to można próbować. :D

2. Hmm raczej mały misor :D posiada ratlerka bojowego tak że z tuleniem możesz mieć problem.
    Co ratlerek przyatakuje Conan dobija jednym szarpnięciem prosto w trzewia - trzeba uważać i być czujnym ;) :D

3. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Miałeś nadzieję ? :D Czyli czekałeś na mnie ? :D
    Był wtedy jeszcze jeden taki spamer i "walczący z ekipą w sposób kulturalny acz bezczelny" -Rafał :) ale chyba już się nie udziela albo ukrywa się pod innym nickiem :D Ale żeby zaraz od dinozaurów wyzywać :eek: Ja jeszcze przed 30'stką jestem :D
    Jakiego mam kompa ? Czarnego :D Ładny jest a co ? :D Weź poprawkę na te filmy, nagrywałam tak dla testu i zabawy ale muszę zmienić program bo się jednak średnio nadaje no i troche na jakości straciłam bo nagrywałam w innym formacie niż mp4 a konwerterowanie obniżyło jakość. Jak na pierwsze kroki to i tak jestem zadowolona :D Ale wiem, wiem, dużo do poprawy, Technolog już mi marudził :D

4. Czyli jak na boso jesteś, to lepiej Cię nie drażnić. :D Dobrze wiedzieć. :p (W sandałach bardziej niebezpieczna niż w szpilkach ? o_O:D)

Ale przyznasz że dobry "mejkap" to podstawa ? :p;)

W ramach treningu to by było. W razie gdy coś, kiedyś, któreś znowu miało fazę i odmienne zdanie. :p Mnie nie tak łatwo takimi sztuczkami nabrać. :p

Zrobimy trwałą ondulację i nic się nie rozwali. :D

I cały mój sekret na patelni wszystkim podany jak naleśnik... :confused:

Ano czekałem. :rolleyes: I liczyłem na jakiś podarek przy okazji. :D

Trochę kojarzę ten nick. Ale bardziej 'Pokusę'. :) Sam też tak siebie przezwałem, więc nie wszczynaj awantur. :D:p Pamiętaj, trzeba mieć jak najwięcej starszych ludzi wokół siebie, bo wtedy będziesz się czuć młoda w każdym wieku. :D;)

Też mam czarnego. (omg, jak to brzmi :D:D)
    Ale mi ścina gdy więcej akcji na mapie, a u Ciebie nic a nic. :cool:
    Co do jakości, to HD by się przydało. :p

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  5. Trawi mnie ciekawość,skoro macie czarne to czy ktoś ma różowego? :D:D:D ( teraz to dopiero zabrzmiało :p )

6. Różowego ma nosorożec. :D:D

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  7. Strach zapytać skąd taka wiedza u Ciebie :D:D:D

8. Byłem kiedyś w zoo za młodu. :rolleyes::p:D

9. Byłeś kiedyś młody????? :D W sumie gotowy byłem na bardziej hardcorową odpowiedz :x :D

10. Oj byłem, byłem. I miałem nawet włosy. :rolleyes:

Nie podkręcaj, bo i tak banan wisi w powietrzu. :D

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  11. Witaski dla conana i ragata :D
    A już nie masz włosów :eek::eek::eek:

12. Witam. Przyniosłeś podarek ? :rolleyes:

Używałem Samsona. :oops:

13. Żel na porost włosów przeniosłem :D
    To wiele wyjaśnia :p

14. Witajcie,witajcie ;)
    Nie dawaj Conanowi nic na porost włosów,znowu się cały wysmaruje i z miesiąc go nie będzie.
    Zamiast Conana magunia dotkniętego promykiem słońca,światła w tunelu będziemy mieli jakies Yeti lub Chewbacca albo jakieś inne skowyrne coś :D:D:D

15. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

A myślałam,że nie jesteś materialistą :D A Ty na podarki liczysz :D No będę musiała to nadrobić w takim razie :D
    Jakich awantur? Ja oaza spokoju jestem :D Ale dobrze,że są wspomnienia i te kilka lat pięknych,wrednych i bezczelnych postów nie idzie w zapomnienie :D
    Co do kompa to moglabym Ci podać dokładne informację ale gdzie to się sprawdza ? :D :p
    Wiem,wiem, pracuję nad jakością,zobaczymy co będzie jak zmienię program do nagrywania.
    Tylko że już mam nagrane sporo materiału a szkoda zmarnować tyle okazji do ośmieszenia wojny :D
    Róźowy to nie mój kolor :D

16. Yeti hehe :D Będzie pierwszym odkrytym okazem :D

17. Zasadniczo on jest okazem samym w sobie ( teraz to poleciałem :D:D )

18. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Podlizujesz się ? :D

19. Fakt stwierdzam:D Znajdz drugi taki okaz :D
    Teraz koncentracja i wyczekiwanie: maguniu zaraz nam odpowie :D:D

20. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Drugiego takiego nie ma :D Ale długo odpowiada :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.