│†│CΘNΔN│†│PL│

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 17 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Ja zawsze miałam *Miszelke* od 2011 (od kiedy gram w grę ) ale mogę napisać,że na poprzednim forum miałam 2 "twarze":D
    Przyjdziesz na TS to się dowiesz :D Tu nie mogę tak oficjalnie się zdemaskować :D

Narazie tylko w gębie bo jeszcze zdjęć mu nie wysłałam ale najpierw zadzwonie do kardiologa :D
    Ja nie wypełniam żadnej niszy.. Ja po prostu jestem jedyna w swoim rodzaju :D

2. Nie nakręcaj go bo się zaweznie i do trzeciego pokolenia wstecz odszuka wszystko :p
    Zła kolejność: nisza wypełniona - znaczy jedyna taka ( w sumie drugiego takiego jak Conan czy Ja :D się nie zjadzie :D ) następnie zaświadczenie od kardiologa,ekg,fota i na końcu skejp następnie dużo tlenu,coś na obniżenie cisnienia i Conan jakoś uciągnie :D:D

3. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Mówisz,że taki jest uparty ? :D Może sprawdzimy :D
    Ja nie muszę szukać drugiego takiego jakTy czy Conan bo już mam Was :D Ale z innymi się nie podzielę :D Jestem egoistką i wszystko moje :D Ta kolejność taka grzeczna :D Bawimy się w konwenanse? Nie szkoda Wam czasu i mojej urody ? :D

4. Zasadnioczo można iść na żywioł :p

5. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Co Wy z tymi żywiołami :D Ciągle Wam ten ogień w głowie? :D

6. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

A gdzie jeszcze?

7. No jacha. Tylko wiesz przecież moja druga twarzo, że lubię czasem popisać do siebie/Ciebie/mnie samego. :D

No niby kokardkę ma, ale pewności po takim elemencie garderoby mieć nie można i mieć się nie powinno, bo tylko to co od pasa w dół ową pewność daje. :D

Chociaż też nie do końca, bo dziewki w spodniach tyż przecie chadzają... :confused:
    Jak więc pewność zdobyć, echh ? - Obmacać się nie da raczej. :D

Hmm, będąc szczerym nie pamiętam nicku takowego. Czyli albo się nie ścięliśmy, albo nie mieliśmy wspólnej filozofii dotyczącej forum i MOD-ów. :p
    TS ? - Nie wiem co na to Ragi. Muszę się z nim skonsultować. :rolleyes::D

A na tych zdjęciach to w samej kokardce będziesz jak mniemam ? :rolleyes:
    Wypełniasz niszę pomiędzy mną...... a mną, czyli między Ragatem a Conanem. Jesteś ogniwem, kobiecym pierwiastkiem, którego w każdym facecie być podobno trochę musi. :rolleyes:;)

Ostatnie edytowanie: 2 czerwca 2017
    *MISZELKA* i -RΛGΛT-PL- lubią to.
  8. W sumie nie pamiętam żeby Miszelka miała Muszelke znaczy nick ale u mnie to już SKS ;)
    No jak Ona zacznie łączyć tą kokardą to niezły pocieracz wyjdzie :D
    Conan nie zapomnij o czerwonej pigule a może to ja mam pamiętać?Jak to było?:)

9. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

A czyli od słów do czynów przechodzimy ?

Nicki miałam dwa. Ale z pewnych powodów nie mogę tu o tym pisać. Dowiesz się albo na TS albo wcale :D
    Decyzja należy do Ciebie/do Was :D Konsultuj się :D

A mogę być bez kokardki? Gorąco ostatnio :D

Muszelka to mój pet :D Latamy sobie razem. Swoją drogą kolega na czacie napisał kiedyś "Miszelka pokaż mi swoją Muszelkę" za co otrzymał wyróżnienie w postaci bana na 14 dni :D Nie wiedziałam że ta Muszelka tak działa na ekipę :D

10. Ciekawe kto w tym przypadku bardziej kudłate myśli miał?:)
    W sumie niezła jazda na ts by była gdybyśmy z maguniem nadali nazwe Muszelka naszym przyjaciołom i teksty w stylu :"kto mi uwalił Muszelke ???Gdzie on ten niemiluch?":D

11. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Gdybyś Ty czasem słyszał co się u mnie na TS dzieje jak Muszelka kogoś zaatakuje :D Ona bywa bardzo agresywna i czasem kąsa bez zapowiedzi :D Ale staram się ją mocno trzymać za kaganieć :D

12. BA_Amical

BA_Amical Guest

Conan no i co nawet przypomnienie się nie pomogło :rolleyes:

A to "dlaczemu" psze Pani? :oops::rolleyes:

13. Ja pamiętam o rachunkach, Ty o lekarstwach. :cool:

Albo na odwrót. :eek:

Kurde, nie wiem.

Chyba najwyższa pora. :rolleyes:

Konsultacja w toku...

Z fetyszy to pończoszki, jeśli można poprosić. :D

Uruchomiłem swą wyobraźnię w tymże momencie i aż mną wzdrygnęło. Krople zimnego potu po plecach spłynęły na widok tejże sceny z udziałem mojego Imperatora :eek:. (mojego P.E.T.-a rzecz jasna ;))

Ale pomogło upomnienie. :p:D

Takie rzeczy tylko na TS... :rolleyes:

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  14. MOD_Moth

MOD_Moth User

Jakim TS, o czyms nie wiem?

15. BA_Amical

BA_Amical Guest

A odpowiedzi dalej brak :p
    Z doświadczenia wiem że i tak szybko się takie informacje rozchodzą :oops: Ale już cicham :rolleyes:

To żeś się obudził :cool:

16. MOD_Moth

MOD_Moth User

No bo jak nie krzyczysz żebym wstawał to co ja mam robić :( tak to mnie co sekundę zaczepiasz a dziś cisza i cisza :( smutam sobie...

17. BA_Amical

BA_Amical Guest

A jak ja mam zaczepiać jak nawet na TS Ciebie nie widać? :(

18. MOD_Moth

MOD_Moth User

no jak to nie ma :( 2 dni bylem ostatnio i nikogo nie bylo :(

19. BA_Amical

BA_Amical Guest

No a teraz to co? :rolleyes:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.