│†│CΘNΔN│†│PL│

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 17 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

1. Jes ofkors, Mistrzu. :p

Mamie ? :rolleyes:

Nie płakusiaj. Wam wiecznie mało. :cool:

Radżi nie dopisał, że w górę kilometr za to. :D

Ostatnie edytowanie: 5 czerwca 2017
    Suprajs i -RΛGΛT-PL- lubią to.
  2. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

No Mamie, taka kobieta która mnie urodziła,wychowała i dała wiele cennych rad.
    Ja lubię jak jest dużo i w długości i w szerokości :D

3. Urzekła mnie Twoja historia. :D

Czyli słusznie wykminiliśmy żeś tęga. :D:p

Suprajs lubi to.
  4. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Ja to o mężczyznach pisałam ale możesz sobie mnie wyobrażać dowolnie :D W Twojej fantazji mogę wyglądać ja każda a w rzeczwistości jestem niepowtarzalna :D

5. Ileż to razy czytałem takie rzeczy, a potem okazywało się że był to sposób na uczynienie siebie lepszej/lepszego niż się było w rzeczywistości chociażby w takim miejscu jak forum, gdzie nikt nikogo nie widzi i nie wie jak naprawdę wygląda. ;)

.•*Natusia*•. i Suprajs lubią to.
  6. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Jeśli oceniasz człowieka tylko przez pryzmat jego wyglądu to Ci współczuję. Dla mnie dana osoba to coś więcej niż ładna buzia. Ale każdy żyje jak chce :)

7. Ja mam prócz ładnej buzi ładny ten...bojler:D Tyle lat chodowany aż zaczął własnym żywotem iść:D:D

8. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Najważniejsze to nie ograniczać w wychowaniu :D

9. Taaa jeszcze troche i taczke będe pchał przed sobą :D:D:D

10. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Uwielbiam to Twoje poczucie humoru :D

11. :rolleyes: nie cukruj,nie cukruj :D
    W sumie ja pochłaniam a Conan wypaca na siłce :D:D:D

12. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Zaczynam się o Was martwić. Bo Conan mi zarzuca,że jestem zarozumiala gdy żartuję. Gdy jestem miła piszecie,że cukruję albo że wazelina. Gdy nie odpisuję,że mnie zatkało. Nie idzie Wam dogodzić :D

13. Oklepany slogan, w który Tobie z poziomu forum póki co nie nie mogę uwierzyć. - Sądzę że rozumiesz dlaczego.

Ludzie oceniają siebie po wyglądzie w pierwszej kolejności i nie zaprzeczysz temu, bo nie raz się pewnie o tym przekonałaś w sytuacji dotyczącej bezpośrednio Ciebie lub kogoś innego.

Chciałbym wierzyć, że nie przechodzisz obojętnie obok bezdomnego, który leży w kałuży swoich płynów ustrojowych i dostrzegasz również w nim "to coś więcej". :)

Chyba kaloryfer chciałeś napisać. :cool: My mamy kaloryfer !

W sensie centralne. :D

I zaraz będziesz Muszelce masaż stóp robił albo coś w podobie, bo to cukrowanie z jej strony na pewno czemuś ma służyć. :cool:

Z nami nie ma łatwo, ale dajemy się rozpieszczać gdy już znajdzie się na nas patent.

Pamiętaj, piwko to podstawa. :D

Ostatnie edytowanie: 5 czerwca 2017
  14. Wazelina i dogadzanie - ciekawa kombinacja :D Ale nie wnikam :D:D
    Moja część centralnego jest bardziej okrągła :D
    Piwo to podstawa :D A potem chipsy:D

15. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Wiesz, zacznijmy od tego,że to moja filozofia życia i nie musi się nikomu podobać. Odstawiając żarty na bok (bo to co napisałam o sobie było żartem. Nie jestem zarozumiałą panną,która uważa siebie za ideał ) to napiszę tyle, że wszędzie daję człowiekowi białą kartkę, bez względu na to jak wygląda,jaki ma kolor skóry,orientację czy czym się zajmuje. Każdy decyduje sam jak tą kartkę zapisuje. Albo pięknie,barwnie albo na czarno. I wybacz, ale to czy ma 180cm wzrostu i umięśnione cialo czy 50kg nadwagi nie ma żadnego znaczenia.
    Wiem, Wy faceci jesteście inaczej stworzeni - wzrokowcy :D
    Znowu jestem interesowną materialistką ? :D

W skrzynkach czy kegach ? :D

16. W skrócie BDiZ ( Byle Dużo i Zimne ) :D

Inna beczka: może z PL2 na normalny serwer byś przybyła? Conan by ci siłke pokazał :D

17. W porządku. Nie ma spiny. ;)

A kto to Cię tak nazwał lub zasugerował takie brzydkie określenie ? :eek::rolleyes::p

Na masie jesteśmy, więc beczki. :p

Kiedyś dam Ci za to po gębie. :cool::D

18. Spójrz na to z innej strony,jesteśmy pierwszysm przypadkiem perpetum mobile :D Ja dostarczam energie a ty siłe potrzebna do pochłaniania energi :D
    Brawo My :D:cool:

19. Normalnie geniusze !

-RΛGΛT-PL- lubi to.

20. Przymiotnik 'zimne' zawsze mnie przekonuje. :p:D

Skłaniam się również ku tej idei. :D:rolleyes: Tylko stringi zabierz. :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.