│†│CΘNΔN│†│PL│

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 17 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Patrzaj,najpierw się zapytuje :skrzynki czy kegi a jak przyszło co do czego to zadarła kiece i tyle ją widzieli ;)

2. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

A normalny to jaki ? :D Wiesz,tu mam SFE, konto w TOP100, swój klan który uwielbiam i nie mam najmniejszej ochoty zaczynać od 0
    Na TS mogę wejść pogadać ale jak już pisałam pozostanę do końca wierna PL2
    Naturalnie :) Ja tu tylko pozytywne wibracje odczuwam,nawet jeśli podszyte ironią :D
    Beczki w ilości ? :D

Jestem, jestem :D Ja z niewidki cały czas wyskakuję :D

3. Hmm,my to tylko stare zdezelowane goliaty mamy,ledwo 3 lf3 na statku,w Top300 może się mieścimy,klan też posiadamy ale nasz(a) szef(owa) gania nas po forum bo bazgramy a nie latamy.Od zera zaczynam średnio raz na 7 misięcy - pokażdej lepszej popijawie jak zmianiam firme:D:D,największe osiągnięcie w tej dziedzinie to 4 zmiany jednego wieczora ( nie pytaj i tak nie pamiętam :D )
    Na ts czasem spotkasz mnie lub Pabla ( szefowa) może Conan się skusi jak z siłki wróci i my stare zgredy na GL 1 zostaniemy - nie ogarniamy zmiany serwera :D:D

4. Kokardkę zadarła, kokardkę. :D

Wystarczy pogadać pięć minut z Ragim i przestaniesz być wierna. :D Przekazuję Cię w jego ręce. :D
    Poza tym on w technice bardziej obeznany. - Choć czasem dziwi się, jak mogę grać bez internetu. :oops:

Ironia podkręca sytuacje jak pieprzyk na pupie. :D

Na nic to Tobie, szkoda uri. My na programach jedziemy i widzimy Ciebie gdy nadciągasz. :D

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  5. KOKARDE ZADARŁA??? Fota gdzie??
    Komu i co tu wibruje ,zaznaczam że to nie u mnie :D

6. To ja tu nawijam gdzie mogę, że jurne chłopy z nas, że buhaje że większych nie znajdziesz, a Ty że zdezelowane graty z marnymi działami ??

Jak tak dalej pójdzie, to ja się z Tobą rozstanę chyba. :cool::D

Gdzie fota, gdzie fota. Piwa trza było nie żłopać, to byśmy zrobili. :cool:

-RΛGΛT-PL- i *MISZELKA* lubią to.
  7. Sorki złe zerknąłem,Conan cyborgiem wymiata,ja Tatrasuem pod bar podlatuje,lf4 u nas pod dostatkiem,wszystko obcykane mamy.Po spożyciu nie siadamy za sterami - wiadomo piłeś nie leć :DOgólnie Conan w Top150 sie mieści,USFE ma,serwera nie zmieniamy bo nam tu dobrze:D

P.S
    I jak? Może być Szefie??
    Ale jak piwa nie pić????

8. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Tym to mnie zainteresowaleś teraz :D Tylko ja przeglądam inne serwery,wiesz? :D
    A ta popijawa to tak beze mnie ? Prosze mnie zaprosić na kolejną :D Nie robię tak szalonych rzeczy jak zmiana firmy ale coś tam porozrabiamy :D
    Co Ty mnie przekazujesz w jakieś ręce jak bezpańskiego psiaka :D
    Ja tu coś mam do powiedzenia :D A mnie ciężko do czegos namówić :D Ja mam zawsze wlasne zdanie :D

Ta Kokardka chyba się Wam spodobała :D
    Idę robić to zdjęcie :D Nie krzycz już :D

9. Jak dobrze nie pogrozisz, to fikać zaczyna. :*

Głównie o te działka się spiąłem, ale na właściwe armaty zamieniłeś i jest GIT tera. :D

Możesz spożywać dalej piweńko. :p

Nie w jakieś, tylko w Ragatka. On dobry chłopak, a na pewno lepszy ode mnie, co już jest plusem samym w sobie. :D

Mogłaby być różowa, ale ujdzie. :p

*MISZELKA* i -RΛGΛT-PL- lubią to.
  10. Przy różowej odczuwam dyskonfort

11. No wiem, ale do stringów pasuje. :rolleyes::D

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  12. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

To skoro tak polecasz to może sprawdzę :D

13. No chyba że do stringów :D:D
    Czuje że będe mieć ręce pełne roboty:rolleyes::cool:

Musisz zmienić nazwe klanu na :Zadzierający Kokarde:D

14. Sprawdź sprawdź, a później Ragatek Ciebie przetestuje czy rzeczywiście się tak na tym TS-ie znasz. :p:D

Tylko mnie nie wołaj. Wystarczy że Ci randkę ustawiłem. :D

*MISZELKA* i -RΛGΛT-PL- lubią to.
  15. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

To dajcie tego TSa a nie dużo pisania a mało działania :D
    To my już na randkę ustawieni ? :D

16. Jak się będzie znała to dam ci cynk ( brom i tak już wypity :D )
    W tym tygodniu na Ts mnie brak - obecność usprawiedliwiona :p

17. A może na ' Różowa Kokardka Muszelki ' ? - Fajny tag by był. :D

Zaraz Radżi swoją furką podleci. :D Ubierz się ładnie w stringi czy coś. :D

Piguł nie kupiłeś, przyznaj się. :cool::p

-RΛGΛT-PL- i *MISZELKA* lubią to.
  18. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Nie da się pisać na forum i patrzeć na mapę zatem musiałam się wylogować z mapy :D
    Dlaczego różowa? To nie mój kolor :D Kokardki to czarne i koronkowe muszą być :D
    Ja zawsze golca mam pięknego, kolczyki do dronów,lasery świeżo ufarbowane :D
    No nie kupił i teraz czekać muszę :D

19. Nasz wątek lepszy niż ta słaba gierka. :D Dobrą decyzję podjęłaś :D

Różowa, bo do różowych stringów pasuje. Ustaliliśmy to już. :D

Gdzie taki tuning robią ? Może swojego odpicuję. :rolleyes:

A swoich mocy usztywniających użyć nie mogłaś ? :p

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  20. Kupił,kupił tylko moje drugie ja pochłonęło cały zapasik i teraz trzeba zię żeńszeniem smarować ;)
    Mocy niech nie używa lepiej bo sporo chłopa jakoś sztywno chodzić będzie :D:D
    Conan do latania się wez bo szefowa patrzy krzywym okiem :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.