│†│CΘNΔN│†│PL│

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 17 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

No muszę przyznać,że jeśli mam wybrać między ciekawą konwersacją a zbugowaną mapą to wybór jest oczywisty. Poza tym z szacunku do Was musiałam to zrobić bo nie poświęcałam Wam całej swojej uwagi a to nie wypada :D
    Ja nie mam w garderobie nic różowego :D
    U mnie w klanie :D Co chwile mi jakieś dodatki do golca klanowicze oferują,żebym tylko w dobrym humorze była :D
    Mogłam ale nawet nie wiem w którą stronę świata te moce skierować :D
    E tam, ja calą uwagę zawsze na jednym obiekcie koncentruję. Nie ilość a jakość,pamiętaj :D
    Lekki zez jeszcze nikomu nie zaszkodził :D

2. To nie tak działa,u nas w klanie nie wiem co musiałabyś maguniowi zaoferować żeby mu humor poprawić i co na to szefowa (ave Pablo ) by powiedziała :D

3. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

A zadarta kokardka nie wystarczy ? :D

4. Dość wysoko zadarta być musiałaby tylko co jeszcze do kokardy w zestawie by było?:D

5. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

No to piwo :D

6. Przekonałaś mnie

7. Yhym, czyli jak mapa zbugowana nie będzie to tylko na połowę Twojego zainteresowania możemy liczyć, względnie z rozkalibrowanymi oczami jednym okiem na mapę drugim na forum, pisać będziesz ? :confused:

A poza garderobą ? :D

Na wschód, kieruj na wschód. - "Tam musi być jakaś cywilizacja". :D;)

Latam. :cool:

8. Vena twórcza wystąpiła :D

9. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Ja mam odpowiednie argumenty :D
    Nie, nie przewiduję dzielić swojej uwagi. Albo całą poświęcę Wam albo całą na mapę. Ale powiem Ci w sekrecie,że ostatnio częściej zaglądam tu niż tam :)
    Poza garderobą to mam różową szczotko-skrobaczkę w aucie :D Bo kupowałam ją u zachodnich sąsiadów i nie mieli wyboru kolorystycznego :(
    Na wschód to teraz niebezpiecznie jeździć, chcesz się mnie pozbyć? :D

Widzę,że dusza artysty Cię poniosła w siną dal :D

10. Różowa szczotko - skrobaczka...ciekawe kogo to kręci :D:D

11. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Mnie nie. Gdy muszę skrobać tym szyby odczuwam wstyd :D Ale na nowy sezon zimowy zmienię kolor :D

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  12. No dobra,teraz pokaż jak się wstydzisz żeby wszyscy widzieli :!D

13. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Czy Ty chcesz żebym przeżywała to upokorzenie ponownie?
    Czy Nasz kolega dostał bana? :(

14. Ciekawy wyraz twarzy musiałaś mieć ;)
    Ban chyba nie,pr3dzej vena twórcza :D

15. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Ale coś w temacie o moderacji było o banie na 2 miesiące :D

16. Dowiem się ,spoko ;)

17. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Oby to była jakaś pomyłka.. Najwyżej w końcu zawita na TS :D

18. No witam. :rolleyes:;)
    Troszkę mi się zaginęło, ale jakkolwiek Cię to obchodzi, to bez odpowiedzi tego wszystkiego nie zostawię. :cool:

Ja tylko dla ludzi taka straszna, zwierzątka kocham niezależnie od gatunku, więc one mię chyba troszkę też. :p Nie bądź samolubny. :eek:

Sporo tych przeżyć... Blizn nie brakuje. Duża baba jestem, ale krucha i niewiele trzeba żeby powstała nowa "ozdoba". :oops: Choć wybranek mego serca ma pole do popisu podczas wyzywania mię od "kaleczki". :confused::p

Ciężko jest się przestawić na tę poprawną opcję. Dość długi czas uważałam, że bez czarnej krechy na dolnej powiece, ale to takiej naprawdę grubej czarnej, nie będę wyglądała "jak ja" i że będę sprawiała wrażenie nieumalowanej. - A przecież trzeba wyglądać wyzywająco i groźnie! :D Na szczęście w większości przypadków z tego się wyrasta, ja ten wiek mam już osiągnięty. :p

Jak to się mówi "lepiej żałować za grzechy, niż za niewykorzystane okazje". :cool: Miewam taką manię przeciągnięcia jakiegoś słowa "mrukiem", ale to głównie kiedy jestem zmęczona lub podczas myślenia nad czymś - ponoć nic strasznego. :p Kiedyś też zabrałam TS, a raczej słuchawki do łóżka i przysnęłam (od zawsze TS bez aktywacji dźwięku przyciskiem), to sobie chłopaki posłuchali. :D

Obawy przed fryzjerem wyjaśnione u Wilka. :p Jak uda mi się wyjść z tego kontrolowanego bezdechu, to po prostu będę się cieszyła życiem jeszcze bardziej! Same pozytywy Conanie, coś Ty taki milutki? :p

To nie Ty jesteś na sygnaturze?! Oszukista... :confused:

*Nie gniewaj się o kropeczki, nie chciałam się wtrącać w całość i tego rozgrzebywać. ;)

19. Chodzą słuchy że na Chałupy ruszył...piechotą..na skróty....przez Warszawe,Kraków,Częstochowe,Wrocław,Berlin...ciekawe czy mu kierpce wytrzymają :D

20. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

To może i o Bydgoszcz zawadzi ? :D Wody mu dam, jakąś bułkę na drogę :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.