│†│CΘNΔN│†│PL│

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 17 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Hmmm jak tak sobie myślę... To sam nie wiem :p przez przypadek obejrzałem coś na yt, pozniej jeszcze coś... I kilka cosiow :p no i z sentymentu zajrzałem na forum, trochę poczytałem i koniec końców założyłem konto :p
    TRUMP ma teraz immunitet i darmowe kliki dożywotnio bo zablokuje Amerykański rynek dla produktów BP :D

hmm... Jako realista nie spodziewam się tego wcale więc... Xd

2. Ciekawe co by było, gdyby Ci się "tuby" pomyliły. :rolleyes: Na konto musiałbyś wchodzić oknem w trybie 'incognito'. :D

Hahaha, koleś się nie szczypie. Trochę tylko szkoda amerykańskich fanów beemek. :p

Oni też nie. :D Także łączy was wspólne podejście. :D

3. Było ciężko pomylić przy użyciu apki na fonie xD

A co on ma do Buni bo chyba przegapiłem xD?

Spoko, 13k graczy na firmę wygląda zadowalająco xD wiec póki nie spadnie drastycznie to ujdzie... Na PL3 jest 6/3/3 czy jakoś tak xD

4. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Oj tam. Na 1 oko zaryzykuję :D
    Nie wykluczam. Musisz kogoś z ekipy poprosić, żeby Cię skierował na właściwą drogę :) Tak mówią, ale co będzie gdy mamy do czynienia z krótkowidzem? :rolleyes:

A po co inwestować w takie cudeńka? Niedługo znowu będzie ciepło, więc lepiej w coś innego oszczędności zainwestować :)

Czy jestem cierpliwy? Zależy z kim mnie porównamy :D Niee.... Na Ciebie zawsze znajdę czas, a w tym szczytnym celu to szczególnie :D

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 stycznia 2017
  5. BA_Matroz

BA_Matroz User

To nie mogę się doczekać :D

Nic mi o tym nie wiadomo :eek:

6. aNieLiCa

aNieLiCa User

Nawet gdyby było inaczej to byś się nie przyznał :)

Masło maślane, bla bla bla...
    To czy bredze czy nie-nie Tobie oceniać. Jak narazie skutków ubocznych nadmiaru cukru nie ma więc nie będę go sobie żałować :p

Czyli wprowadzasz mnie w błąd...nie tak się umawialiśmy kolego- popraw się.:oops:

To się nazywa samolubstwo,egoizm...itp.itd. Badacze-jakieś takie brzydkie słowo...zwał jak zwał-kawał dobrej roboty odwalili :rolleyes:

Moja masa,rzeźba...to moja prywatna sprawa-niech Ci to nie spędza snu z powiek. Zajmij się czymś pożytecznym :cool:

A na koniec Ci powiem, że BABY to Ty masz w nosie, o tak !

7. Ach te apki, z niepotrzebnie wbudowanymi ochronami rodzicielskimi. :cool::p

Powiedział, że jak BMW nie będą produkować bezpośrednio w USA, to nałoży na ich auta o 30% większe cła.

Sam widzisz, że już dla samych statystyk warto się przenieść. :p

Kiedy moja droga właśnie nie jest związana z ekipą. Echh, chcesz wykorzystać moją chwilę słabości... :oops: Sokole Oko krótkowidzem ? :eek:

Niedługo będzie ciepło ? - Skąd takie info i czy jest ono wiarygodne ?
    Bo jeśli z centrali BP, to ja bym się dobrze zastanowił czy tak od razu w nie wierzyć. :D;)

Ja wszystko i wszystkich porównuję ze sobą i wyszło mi że jesteś cierpliwy. :D O jakim szczytnym celu mowa ? - Chcesz mi przypunktować ? :eek:

Powiem tak: im większa będzie Twoja cierpliwość, tym większa będzie nagroda. :D

Poszukaj wiz w paszporcie. :rolleyes:

Ale żeś sobie teksta uklepała. Na każdą okazję normalnie. A prawda jest taka że wcale tak nie jest, bo jeśli jest do czego to się przyznaję. :)

Ano maślane. Ale to nie ja temu winien, że wyolbrzymiasz. :D
    Ja nie oceniam, ino stwierdzam fakt. :D Od takich ocen są biegli psycholodzy. Bo już uzależniona jesteś i dlatego nie potrafisz ich dostrzec. :cool::p

Kilka ogólnych zasad w których nawet to nie jest zawarte, to jeszcze nie umowa. Za dużo sobie wyobraziłaś. :p

Wiem jak to się nazywa, zbytnie Twoje tłumaczenie. :D No i co w związku z tym, bo nie wiem ? :rolleyes: Badacze to brzydkie słowo ? Hmm...
    No to jak odwalili dobrą robotę, to chyba jakaś nagroda dla nich się należy. :rolleyes: - Byle nie gęś do skubania. :D:oops: - Wiem ! Pewnie pączki. :D

Ile ja pożytecznego robię, to nie masz pojęcia. :) No i pewnie że Twoja masa, to Twoja sprawa. :D Jeszcze mi tego problemu na głowie brakuje... Ja tylko nie chciałbym, abyś któregoś dnia nie dała rady wejść tutaj, bo się okaże że drzwi są za wąskie. :D

Urażona ? Kto by się spodziewał. :p

Poznać słabe punkty przeciwnika, to lubię. :D

8. aNieLiCa

aNieLiCa User

tak,tak-oczywiście...

uzależniona od....lukru. Hmmm-pewnie masz rację.

Człowiek bez wyobraźni jest nikim :)

Nie ma żadnego związku :)

ojojoj, aż tak obawiasz się braku mojej osoby na forum?? :) nie da się wejść drzwiami-wejdę oknem ;)

9. Xd nom, Az wspolczuje dzisiejszym nastolatkom z smart staruszkami... Xd

Hmmm... A Mercedes Audi Porsche... Albo jakiś uraz do Blondyni mogą wszystko... :D

Luzik, chociaż przeraża mnie gonienie rangi xd

10. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Nawet nie przypuszczałem, że w ten sposób zinterpretujesz moją wypowiedź :D Nie chodziło mi o zachęcenie do wstąpienia do ekipy, to jest indywidualna decyzja. Oj, przepraszam- to jest chęć, a decyzja zostaje podjęta przez inne osoby :)
    Jakie sokole? Orle!:cool:

Skąd? Z telewizji. Czy jest wiarygodne? Nie :D
    Centrala natomiast mówi, że cały rok będzie zimy i pochmurny. Zgodnie z twoim tokiem myślenia powinniśmy mieć upalne i słoneczne lato. Oj jak znowu będzie susza w Polsce to nie masz co pokazywać się na forum :D

Wow, czuję się zaszczycony! Czy dostanę medal cierpliwego wśród narodu Conana? :D
    Ja ci bez przerwy punktuję. Kwestia tylko, o jakim punktowaniu mówimy :rolleyes:

11. Nie, nie, nie. Tak nie będzie ! Na siedem moich zdań, Ty odpowiadasz pięcioma. Do tego w różnej kolejności i nie kasując tych, do których się nie odnosisz. :cool:

Dlatego za karę ( :D ) ustosunkuję się tylko do poniższego, parafrazując znany cytat pewnego polskiego poety:

"Wielkie mi uczynisz smutki, zniknięciem swoim..." :oops:

Taką mają z tym lipę, że szkoda gadać. :D

Zakładam że za wszystkie niemieckie samochody się weźmie. Beemek może po prostu nigdy nie lubił i dlatego jako pierwsze poszły na tapetę. :rolleyes: Pewnie miał kiedyś jedną, nie była w automacie i dlatego się teraz mści. :D

Na nasz serwer jakiś czas temu poprzychodzili gracze z Globalnych Amerykańskich i innych dużych, takich jak niemiecki albo francuski. Jest np. taki klan UNS. Konta wypasione bo ludzie tam hajs mają, a ranga wiadomo słaba, bo początki - Pełno kapitanów, majorów.
    Spotykasz takiego i myślisz że doświadczenia nie ma, a tu szybko okazuje się że jedzie Cię jak chce. :D
    Także niska ranga może być zaletą czasami. ;)

Ehh, jak zwykle ta nieszczęsna kwestia interpretacji wszystkiemu winna. Wszystko przez tę interpretację. Mąci ludziom w głowach i powoduje nieporozumienia ciągle !
    Dobrze, że mi to wyjaśniłeś. I jeśli już jesteśmy przy tym temacie - do ekipy mógłbym wstąpić, ale po trupie pewnej osoby dopiero. :D

Oj tam. Ze zwykłych śmiertelników, prócz mnie, nie ma już chyba nikogo kto by pokapował o kogo chodzi tak naprawdę. ;):rolleyes:

Telewizja kłamie, wiadomo. Centrala posługuje się ludowymi przesłankami pogodowymi. - Nie wiem co gorsze. :eek:
    Jak są susze to efekt dziury ozonowej, nie moja. :cool: A mój tok myślenia....... proszę zostawić w spokoju. :D

Istotnie, powinieneś. :p Na medal za wcześnie. Musisz jeszcze przejść kilka innych prób równie ważnych cech charakteru. :cool:
    Pewnie nie o tych co na Orlenie się zbiera, mam rację ? :rolleyes:

Ostatnie edytowanie: 19 stycznia 2017
  12. I teraz wszędzie będą te automaty że strachu kłaść... Dobrze ze e46 powstało bo zawsze będzie ładne i z manualem xd

A no jest w tym pewna zasadzka, sam zamierzam na niej paru ugryźć xd a ty na którym klanie vru siedzisz? :) rzuciłem okiem na globalowe rankingi i widzę też klany bez przynależności do firmy co akurat nie leży w zakresie mojej aprobaty... Niestety teraz chyba wszędzie takowe są :p

13. BA_Matroz

BA_Matroz User

Cierpliwość może i mam dużą ale ciekawość jeszcze większą :D

Nie lubię grzebać w cudzych rzeczach :(

14. Już ja wiem o co Ci chodzi. Automatem kapcia nie spalisz. :D Możemy sobie przybić piątkę. :D

Ja jestem na EIC. Klan jest z VRU. :D

Jak latam po VRU to widzę że jest trudno i stąd moje wywody na temat tej firmy. Klany mieszane to już standard i nic na to nie poradzimy.

Musisz więc poskromić ją na jakiś czas. :D

Zaraz tam grzebać. - "Mamo, pokaż mi jak wygląda paszport..." :D - W końcu ciekawyś podobno. :p

15. BA_Matroz

BA_Matroz User

Ciężko będzie :(

Nie da rady :p Mam swój paszport :D

16. aNieLiCa

aNieLiCa User

Jakiś Ty drobiazgowy. Tak jakoś wyszło, nie czepiaj się drobnych, wręcz niezauważalnych gołym okiem szczegółów :p
    Nie sądziłam że taki delikatny nieład Cię tak ogomnie zbulwersuje :D Pamiętaj że ja na forum raczkuję, więc mogę popełniać jeszcze błędy :p

Każdą karę przyjmę :D ale....
    takich słów z "ust" Twoich się nie spodziewałam ;)

17. Spalić spalisz ale nie tak fajnie :D jak masz łopatki to ci na szczęście dupek biegu nie wrzuci up xd

No będę musiał pomyśleć z którą firma zlaczyc swój los xD vru to gwarancja z tego co widzę profitów dla firmy z eventow, Mars odpada bo nigdy nie chciałem nim grać i nie zamierzam xD a EIC to firma na której grałem najwięcej i mam sentyment... Trudny wybór, póki co na korzyść vru :p

18. Krótko, ale treściwie: musisz. :D

I po jakiego grzyba ?? :cool:

Bo pedant ze mnie. PEDANT, nie ped** powtórzę dla czytających niedokładnie i nie będących drobiazgowymi z natury. :cool:
    Twoje raczkowanie trwa nader długo. Coś mnie się zdaje, że to kolejna dobra wymówka w Twojej kolekcji. :rolleyes::cool:

Miesiąc bez pączków też ? :p
    Bo summa summarum, sama wiesz jak to tam między nami naprawdę jest. :);)

Eee tam, to i tak jakby lizać lody przez szybę. ;):D

Nie lubię VRU, ale obiektywnym będąc polecam ją.

Wybierz VRU, pobijemy się bez minusowego poważania gdy już złożysz SFE. Trzeba myśleć przyszłościowo. :D:p

19. Przyznam się bez bicia że obecnie lize te lody przez szybę ale na 30 urodzinki mam w planie nabyć coś pysznego na patyku :D

Chwile będziesz musiał poczekać xd znając moje szczęście sporo skrzynek do otwarcia mnie czeka do kompletu lf4 xD ale jesteśmy umówieni na bliżej nieokreślony termin :p

20. BA_Matroz

BA_Matroz User

Jak mus to mus :D

Ponieważ na jednych wakacjach miałem opuścić na 3 miesiące swój piękny kraj :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.