│†│CΘNΔN│†│PL│

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 17 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. UUUUU ale powiedz co Ty zjadasz ze tak gadasz .Jest sprawa batka trzeba z kamyka pomolestowac bo mi misja wisi.Dostaniecie troche mojej mieszanki na wzmocnienie ale z butli nie z cysterny no chyba ze Ragat woli z gwinta:D

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  2. Tego nie moge ujawnić:)
    Spoko ale najpierw mikstura, jak dla mnie to może być z centralnym dojściem.
    Nie bojasz się tak przyznawać że ci wisi i żeby pomolestować znaczy batka z kamyka?

Wodza wcięło,zaginął w akcji albo kręci coś z batkiem.:D

Ostatnie edytowanie: 20 grudnia 2017
  3. gigamen

gigamen User

Dzień dobry, ta winda na górę 1. strony to tu była zamówiona czy znowu pomyliłem tematy?:eek:

4. Zasiedzieliśmy się trochę w tej piwnicy, bo zacieru wyszło więcej niż zwykle. Ale to dlatego że chłopaki potrzeby z roku na rok coraz większe mają i trzeba było jakoś temu sprostać. No ale na szczęście już gotowe wszystko, czekać tylko na pierwszą gwiazdkę pozostało. :)

Czas więc wyleźć na powierzchnię, żeby zrobić jeszcze tylko ostatnie szybkie zakupy i można od jutra zacząć świętować.
    Także z tą windą to w samą porę. ;)

gigamen lubi to.
  5. gigamen

gigamen User

Teraz nic się na forum nie dzieje, bo wszyscy pierogi lepią xD

6. Oprócz Vipera. On pizze kręci. :D

gigamen lubi to.
  7. gigamen

gigamen User

On ma bana, więc lepiej niech nie kręci, bo z nudów taką wielką zrobi, że Ziemię przykryje:eek::rolleyes:

8. Trzeba więc MOD-om to podesłać, bo nie wiedzą co czynią. :eek::D

gigamen lubi to.
  9. gigamen

gigamen User

I to szybko:eek:

10. Tyle że Pocztą Polską odpada, bo oni nie znają tego słowa. :D W ticketowni pewnie tylko automatyczna sekretarka. :rolleyes:

Co robić, co robić ?!

11. gigamen

gigamen User

Oznaczać (@cośtam)

12. Ghost_User

Ghost_User User

Cokolwiek.

13. To ja idę spać. Jak wstanę i będzie ciemno i wszędzie będzie pachnieć peperoni, to znaczy że PIZZAGEDDON nadszedł. :eek::D:eek:

Ostatnie edytowanie: 23 grudnia 2017
    gigamen lubi to.
  14. gigamen

gigamen User

Pizzę da się zeżreć i się jej pozbyć, gorzej jak zaczną spadać asteroidy w kształcie pieroguf:confused::eek::confused::eek:

15. A można zamówić takie, ale z sernika i makowca ? :p

16. gigamen

gigamen User

Można, ale przy dostawie z orbity wyparują:confused:
    Chyba, że załatwisz osłonę termiczną, ale z tym to nie do mnie:rolleyes:

17. OK. Już napisałem gdzie trzeba. :rolleyes:

18. gigamen

gigamen User

Ok, to na sylwka będą:D

19. Poczta Polska ? :confused:

20. gigamen

gigamen User