│†│CΘNΔN│†│PL│

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 17 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Żebyś nie przymarzł do tronu skoro aż tak :D

2. Za późno... :eek:

3. To lipa trochę :oops: Zadzwonić po pomoc czy dasz radę ? Bo się zaraz zbieram :D

4. gigamen

gigamen User

Gościu, wygrałeś
    Miałeś bana i chyba nawet się nie sczaiłeś (a przynajmniej nie robisz afery):confused:

5. Było wejść na discorda gigamen :D

6. gigamen

gigamen User

Już się boję co się działo:eek:

7. Kulturalnie bo sami gentelmeni i damy :D A no i zapomniał bym o członkach ekipy xDDD

gigamen lubi to.

8. Poradzę sobie. Zresztą w niedawno zaistniałych okolicznościach jest to nawet wskazane, bo trudniej mnie będzie ruszyć z niego. :p

Ja Ty się do Cesarza zwracasz ?? Pierwszy i ostatni raz żeby mi to było !

Mało Pan wiesz. ;)

Od zeszłej zimy nie noszę stringów, zapomniałeś ? :rolleyes:

9. Sądzę że to był ten "zamach stanu" i nie przymarzłeś acz przykleiłeś się za pomocą jakiegoś klyju :D

10. W sumie cos mi świta że stringi poszły na materiał naciągowy do machiny miotającej browarami :D

11. Ale od kleju zimno w zadek być chyba nie może ? :rolleyes:

Dokładnie. I przypomnę tylko że dlatego, iż się Twoje pończochy rozdarły. :D:D

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  12. No tak! Pamietam :D
    Dobrze że stringi wytrzymały bo Pablo musiałby dać swoje body zapinane na....nie moge powiedzieć gdzie :D:D:D
    Ten widok mógłby nas powalić :D

13. Aż wygóglać musiałem co to body jest, bo Pablo jak zawsze prekursorem we wszystkim. :D

Ciekawie musi wyglądać jak po domu w tym chodzi, bo mu się klin uwydatnia i listonoszy oraz kurierów w konsternację wprawia zapewne takim widokiem. :D

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  14. Nie wspominając o sąsiadach ;)
    Zastanawia mnie tylko : 1) Jak on sie w to wcisnął? 2) Gdzie taki rozmiar dostał? 3) Dlaczego różowy??????? Fundamentalne pytanie na koniec: jak on to zapina? W sumie to nie,może nie chce wiedzieć
    :D
    Ale widok zapewne na długo w pamięci pozostaje ;)

15. Do puki nie wstaniesz to może być chłodno :D

16. Odczep się Pan od mojego zadka, dobre ?? :D:cool:

17. Nie wiem czy dobre bo nie próbowałem xD I nie zamierzam :D
    Edit :D
    Pacz pan co mnie przyszło i żem nie zauważył :D

Ostatnie edytowanie: 16 lutego 2018

18. Wiem wiem, Panie wykrocznia. :D

Mój tron jest teraz bezpieczny. :p

19. No możesz być spokojny :D Chyba że zaczną mi usuwać posty ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.