│†│CΘNΔN│†│PL│

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 17 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aNieLiCa

aNieLiCa User

Ok, ok-czytam ze zrozumieniem. Nie musisz do mnie mówić drukowanymi literami :p
    A w czym CI kolego przeszkadza moje raczkowanie, nie czuję potrzeby ani parcia by to zmieniać. Racja że może to być wieczną wymówką...ale za to mi szybciej jest wybaczyć :p

Czy miesiąc....jakby się tak głębiej nad tym zastanowić to chyba grubo ponad już nie jadłam pączków:oops: jakoś nie po drodze mi do cukierni :D
    "wiem, że nic nie wiem" :D

2. Znaczna część osób tutaj to sam wiesz kto. :D
    Mówisz, że Ci niektórzy się już zestarzeli? :p

Ostatnie edytowanie: 21 stycznia 2017

3. Jak się od nowa rozsmakujesz w DO, to będziesz musiał te plany odłożyć. :p Uri kosztuje. :D

Zawsze możemy na LF3 powalczyć. :D Najważniejsze są chęci. ;)

Brzmisz sensownie i smakowicie. :D

To powiedz że gdzieś Ci się zapodział, a chciałeś coś zobaczyć. :p

Przezorny zawsze ubezpieczony. :cool:

Wybaczać jest rzeczą ludzką, ale mnie daleko do ideałów humanizmu. Ścinam głowy bez większych skrupułów. :cool: Do tego cierpliwość jest u mnie na ostatnim miejscu, także wymówka jest dobra ale już za dużo razy ją słyszałem, więc strzeż się... :D:cool::rolleyes:

Nawet jak był tłusty czwartek ? Takie kity mnie wciskać, ehh. Trochę szacunku mogłabyś od czasu do czasu mi okazać... :confused:

Noo z pisania tutaj, to rzeczywiście nie wynika. :D

Nie wiem. Kto ?

I to jak ! :eek:

Mniemam, że chciałaś założyć wątek o sobie tym postem ? :rolleyes:

Chcąc to zrobić, musisz utworzyć osobny temat w tym dziale.

4. Wiem, będę uważać xd

Nah, jak się bawić to się bawić :D stara fulka nawet na bicie się nie wybieram :p

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Czyli jak zawsze :D

Trzeba jakiś lepszy podstęp wykombinować :D

6. Zabezpiecz się... :D ...W sensie, załóż limit na karcie. :D

To dawaj na flaksiarskie BigBoye. :D

Pierwszy raz. :cool:

No to kombinuj. :D

Ostatnie edytowanie: 24 stycznia 2017
  7. aNieLiCa

aNieLiCa User

Tak, tak- pewnie nie miałeś na myśli mnie tylko pozostałych :p eh Ci powiem....czytają bez zrozumienia :D

Wybaczenie,cierpliwość-jakoś mi te wyrażenia do Ciebie nie pasuje :cool: dlatego chyba bezpiecznie dla mnie będzie jak....zmienie wymówkę :D

A kiedy był tłusty czwartek?? Pisałeś czy miesiąc bym wytrzymała-na co ja Tobie, że nawet ponad jestem na "pączkowym odwyku"-nie od roku :p :rolleyes:
    P.S. Tak nawiasem mówiąc to w tłusty czwartek chyba wyjątkowo najmniej tych pączków zjadam- tak na przekór :D

Szacunek?? Tobie?? :confused:Nie przekonałeś się jeszcze że jestem bezczelna,wredna,chamska więc to jakoś się ze mną gryzie :)
    Postaram się jedynie mniej szkodliwym jadem Cię "kamić" :D

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Nie prawda :(

Wyzwanie przyjęte :D

9. Ano czytają, jakby nie czytali. :cool: Tylko którzy gorsi ? - Ci co bez zrozumienia, czy ci co sobie dopowiadają ? :rolleyes::D

Lepiej zmień okulary, bo te już swej roli nie spełniają. :p:D Przecież tam napisane wyraźnie, że te rzeczy mi obce są. :D

A ja za(do)łożyłem że od roku. Widocznie przeceniłem Twą silną wolę. :p
    P.S. Bo pewnie michy faworków wciągasz wtedy. Taka ta Twoja odmiana tak naprawdę. :p

Wiem, ale mimo wszystko chciałem postawić Cię w dobrym świetle. No dobra, skoro Tobie samej na tym nie zależy, to ja nie będę się więcej narzucał. :eek::D

Bez obaw. Oszczędzać na mnie nie musisz. No chyba że zasoby Ci się wyczerpują. :p

Piszę jak jest. :p

To teraz działaj. :D

10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Chyba w takim razie piszesz nieprawdę :D

Co ja nie dam rady ? :D

11. Alfa.Star

Alfa.Star User

Witam Globalnego flaxa :p

12. aNieLiCa

aNieLiCa User

Ważne że czytają, idzie to w dobrym kierunku:)

Jak to nie, przecież mam babcine :rolleyes: wiem, co jest tam napisane....ale ja chciałam napisać po swojemu :D cooo??? zabronisz :D

O,to właśnie to o czym pisałeś w pkt. 1. Którzy gorsi?:p U mnie brak silnej woli więc nie było czego przeceniać :p
    P.S. W moich rejonach nie jada się faworków :p pączki zastąpiłam....śledziami :D

Jak będę się chciała "postawić" w lepszym świetle, to stanę bliżej okna :D don't worry, potrafię o siebie zadbać :cool:

A ktoż tu zawitał, ja rozumiem że wpadłeś do "flaxa", ale wypadałoby się przywitać z pozostałymi :p

13. Alfa.Star

Alfa.Star User

Aniołeczku skarbeczku no witam witam :* no pierwszeństwo mial autor tematu :p

14. aNieLiCa

aNieLiCa User

Dobra,dobra- wystarczyło tylko "witam" :p
    Powiadasz pierwszeństwo...on by nawet nie zauważył.

15. Kurde, przed chwilą się temat narodził, a tu już tyle nadrabiania, że aż mi się nie chce. :D
    Myślałam, że prędzej dożyję czwórki z przodu, a tu proszę!

Dobrze też wiedzieć, że mię nie lubisz...

A na końcu... Witam, Conanie. :p

16. Alfa.Star

Alfa.Star User

Samo witam to do Conana a nie do takiego anioleczka :p

Na pewno nie zauwazy :p

Podejrzewam ze to jeden z tych tematow ktore autor zaklada i potem nikt go nigdy nie widzial :D

17. Prawdopodobnie robi za imigranta i ładuje swoje szlachetne litery na jakiegoś tira:)
    Conan jak nie Pocztą to może jakiś kurier????

18. MOD_Moth

MOD_Moth User

Uhuhu kto to swój temat założył :D

19. Ja zawsze piszę prawdę. :rolleyes::p

Chciałbym wierzyć że dasz. :D

Czołem, Alfi. :D

(I nie jestem flaxem, mam trzy Irki, dobree ?! :mad:)

Czytać tylko, aby czytać ? Zrozumienie w parze powinno iść, co nie ? :rolleyes:

Masz babcine pingle ? - To już ? :eek: Po swojemu, czyli na przekór mnie. Standard. :cool:

Nie wiem, to pytanie do Ciebie było. Ja zaliczam się do trzeciej kategorii. :p Silna wola ważna rzecz. - Kiepsko w takim razi prze Pani, kiepsko. :confused:

P.S. Koreczkami śledziowymi uściślając ? Wódka z lodówki ginie, teraz wiadomo przez kogo !

W nocy też ? :D Nie szpanuj angielskim, bo na nic Ci się on tutaj zda. :p

Słuszna Twa postawa. Zachowałeś się prawidłowo.

(Anielica musi wymuszać przywitanie; ale żal... :oops::D)

Specjalnie tempo zwolniłem, a tu takie coś. :confused: Ale przynajmniej szczera jesteś...

Za dziesięć lat to wszyscy będziemy już w co innego pykać, a po tym forum kamień na kamieniu się nie ostanie. ;) Pora odpowiednia, bo to ostatni dzwonek jest na takie rzeczy. :D

Cichaj. :) Muszę zweryfikować to i tamto u co niektórych. Po co mam niepotrzebnie kogoś lansować. :D

Hellołł !

Mam wrażenie Ragi, że wyrabiasz się w spamie. :eek::rolleyes:

Zapoluję na gołębia dzisiaj. :cool:

Dostaję dychę od posta, także czemu miałem nie założyć. :D

Hmm, zainstalowałem w temacie systemy antyModowe, ale widzę że nie chronią tak jak powinny. Chyba myszy kable poprzegryzały... :cool:

P.S. Jaki masz nick na forum, haha ? :D

20. BA_Matroz

BA_Matroz User

No dobra, niech Ci będzie :p

Wiara czyni cuda!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.