│†│CΘNΔN│†│PL│

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 17 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Jak słońce Jasne :rolleyes:

Lepiej bym tego nie ujął :D

Widać, że się starasz :rolleyes:

Matroz ma urzędowe prosto od BP :D

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 maja 2018
  2. Zbyt jasno daje po oczach :D

3. MOD_TORO

MOD_TORO Forum Moderator Team Darkorbit

Matroza też już masz z urzędu :D nie musisz Matroza gonić w ilości postów :p

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

To trzeba nosić okulary przeciwsłoneczne :D

Ale za to Ty możesz mnie gonić w postać :D

5. MOD_TORO

XDD musiałbyś przejść na kosmiczną emeryturę a ja mieć 3 lata czasu :D

6. gigamen

gigamen User

7. Nie pasujo mi do outfitu :D

8. MOD_TORO

Aj tam kolor się zmieni i będzie gites :D

9. Ale kolor czego :D

10. Ghost_User

Ghost_User User

Co? Wiesz że nie mam za to powiadomień!

11. gigamen

gigamen User

UWAGA! UWAGA!

W związku z zaistniałym konfliktem o tron Cesarza Forum pomiędzy użytkownikami @gigamen @Ghost_User @
    │†│CΘNΔN│†│PL│ w temacie pierwszego wymienionego użytkownika doszło do rozmów nt. podziału forum między 3 władców. W związku z tym ogłasza się co następuje:

• Użytkownik gigamen panować będzie w następujących działach: Kącik Mówców, Od Użytkowników dla Użytkowników, Zbiór Aktualizacji i Pomysłów, Pytania Ogólne.
    • Użytkownik Conan panować będzie w działach FAQ i Archiwum
    • Użytkownik Ghost_User panować będzie w pozostałych, niewymienionych tu działach.
    W związku z nieobecnością użytkownika Conan na rozmowach, daje się temu użytkownikowi 24 godziny na wyrażenie sprzeciwu, licząc od momentu opublikowania tego posta.

MOD_TORO i Ghost_User lubią to.
  12. Maguniu,rusz te 4 litery z procy,przestań się bawić przyczłapem bo tu jakiś bunt się szykuje ;)

13. MOD_TORO

Tajemnica :D

14. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

15. gigamen

gigamen User

Czas wyznaczony na sprzeciw minął. Podział władzy zaczyna obowiązywać od chwili publikacji tego posta, a dalsze sprzeciwy którejkolwiek ze stron będą ignorowane.

16. Ghost_User

Ghost_User User

Proponuję aby po odejściu dotychczasowego władcy teren na którym panował pozostał do podziału na identycznych zasadach co ostatnio, chyba że ten zdecyduje się przekazać je w całości komuś innemu.

17. gigamen

gigamen User

Jestem za.

18. MOD_TORO

Co teraz zrobisz>?:p
    Odzewu od Conana nie ma, ale na degradację również niezasłużył:p w dodatku tak cichą bez przytupu:D

19. gigamen

gigamen User

Nie degradacja, podział terytorium:cool:
    A po co ma być głośna? Nie widzę potrzeby zbrojnego powstania:cool: Póki co:cool:

MOD_TORO lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.