Cubiki

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kacper290377, 6 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MetallicA

MetallicA User

widze wiekszosc z was zapomniała jak flaxami była a teraz udaja koxów ,jak to szybko sie zapomina .

2. Będąc flaxem nigdy nie biłem kubików :) TO dziwne, że gdy robię 95% kubika, podlatuje flax i zabiera mi ponad 100 uri to się nie wściekam?

3. dert3496

dert3496 User

Moje zdanie jak pewnie czytales ten temat jest dokladnie takie jak twoje, flaxy na kubikach albo niech sie dogadaja i im pomoge albo tępimy :)
    PS: A jak bedzie mi sie chcialo to tam dopisze w sygnaturce xd
    Yyy. taki drobny problem :p o który cytat ci chodziło? :D :D

Ostatnie edytowanie: 17 października 2015
  4. MetallicA

MetallicA User

ja gram dla przyjemnosci nie gonie rankingu bo to tylko gra mi nie przeszkadza gdy ktos podłaczy sie bo co to jest 100 uri ,a wy jak gonicie ranking to rzeczywiscie 100 uri i pare pd to dużo ,p

5. dert3496

dert3496 User

Przyjemność z gry to tez ranking :)

6. sida108

sida108 User

teraz jak jest ewent to bardzo latwo

7. flaxy tępić ale...takiego SFE to już nie czy też FE... poprostu takie złe kradzieje ;/

8. SFE nie kradną kubików bo same najczęściej biją je same. Gorzej z FE która bestialsko porywa już nasze uridium

9. zła interpretacja...mówie że ja jestem SFE...a tu takie ewenementy w 3 podleca i mnie zniszczą...

10. infex1122

infex1122 User

Podpinanie się pod kubiki to plaga, zawsze znajdzie się ktoś kto się wepnie. Fajnie by było gdyby były to alieny, za które nagroda jest przyznawana tak jak przykładowo za dk. Wtedy kto pierwszy by wyhaczył ten by bił do końca i nikt by się nie wpinał, bo by nie dostał ani 1 urki :) Proste ? Proste. Ale pomarzyć można

11. Donatan

Donatan User

ale macie płacz.Podnieca was to że zdobędziecie 1024 uri?kubik to zawsze był alien grupowy.bijcie se rano sami lub w nocy
    I jeszcze przyleci taka lama by wszystkich sprzątnąć by jeden mógł bić.core to jest.

Ostatnie edytowanie: 24 października 2015
  12. powinni dawać bany 1 day za utrudnianie gry niszczeniem gracza przez to że ktoś bije aliena

13. A z jakiej racji niby? Kara to poważka na - :)

14. Wiecie co skomentuje wszystkie wasze komentarze kubik owszem jak grupowo to w grupie bić z kolesiami albo samemu to tylko bijącemu przyznaje pkt itp. A co do nocek to nawet ja slabszych ekspie i pomagam bo 100 uri to dla kogos duzo a dla mnie nic zawsze to kolejna osoba rozwinięta na MMO chyba że przejdzie na inna firme to bedzie kogo tępić ...tylko jezeli ktos bije kubika i walnie mi 2 salwy po 50 czy 60 k ok lece dalej i sobie sam bije ale jak ktos potem mi się dołącza (ten co mnie bił ) no to coś tu jest nie teges ... :D :V

15. Miałem dzisiaj taką sytuację i korzystając z braku uszkodzeń drona i konta premium ciągle zabierałem mu po 300-400 uri zanim ten mnie ubił :) Dostawał minusowe poważanie + mniej uridium.

16. Sorka jeszcze że tu napisze nie na temat ale tępione również powinny być przynależności do firm ... 3 firmy i każda przyjmuje osoby z firmy a nie z poza bo nawet się kubików nie da bić lecisz sobie a tu kurde bije eic vru i mars ... i każdy cie ubije i ma pkt za to .. :/ ogar rywalizacja rywalizacja ale tak szczerze to my sami psujemy atmosferę w grze czasami . Pozdro Smierć ;)

17. Niestety jest to gra PVP i takie są z góry nałożone zasady by jednak te "pojedynki" stwarzać.

18. Problem jest po winie graczy, więc w razie takich przypadków najlepiej zostawić kubika i niech ten gracz sam go bije, a zobaczy, że tak lekko nie ma i po czasie zostawi :)

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.