Cubikon

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ●●●†ADMIRAL†●●●[PL], 19 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam pomózcie mi zrobic konfy na cuba mam full lf3 full osłon b02 22pp czyli w osłonki peta kami 3 co puszczam co 30 sekund i bosterki chłodzenia 50% 25% osłon i co tu zrobić jeżeli puszczam kami i rakietki to nie lepiej dla mnie abym zrobił full oslon na statku i irkach na 2 konfach wiadomo bedę wolnij bił ale kami robi swoje ale przynajmniej spokojnie ubije tego cuba prosze o pomoc

2. przy takim wypo najlepiej jest bic karetka. ale domyslam sie ze masz golca
    wiec wystarczy ci bosterek na osłonke pojedynczy jak chcesz koniecznie :d
    czołg skromny 15 osłonek na statku i tak 2-8 w drony na jednej
    a na drugiej to full speed i 6-10 osłonek w drony do szybszego przemieszczania sie ;p
    jak nie dajesz rady to zrób dwa czołgi
    x2 i troszke sabu i dasz rade spokojnie.
    bij na rombie koniecznie i jak ci ciezko to trzymaj sie na koncowym zasięgu laserków ;) wtedy dostajesz mniejsze hity i dłuzej ustoisz

3. G.R.O.M!

G.R.O.M! User

Konfy robisz takie 1. w generatorach generatory osłony, drony 4-6 osłon reszta dmg
    2. w Generatorach osłonki na dronach 8-12 osłon reszta dmg
    bijesz w ten sposób zaczynasz na 1 konfie z sabu masz dość duży dmg więc ściągasz dużo osłony , gdy kubikowi zejdzie osłonka dalej bijesz na tej konfie gdy twoja osłona spadnie do 0 wtedy zmieniasz konfy, masz dość dużo osłon żeby nie paść przy kubiku ;)
    oczywiści bijesz z Kamyka i jeśli nie masz aegisa polecam booster na 25% osłlon i oczywiście romba

4. Ja polecam zrobić tanka i pościgówkę:

1 Konfiguracja:
    TANK
    Statek: osłony, drony lasery

2 Konfiguracja
    Pościgówka:

Statek: Napędy, Drony osłony.

Pozdrawiam
    MOD_Skipepr0pl

5. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Odpowiedzi udzielone, zamykam. ;)