Cyborg

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika gamegg123, 1 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gamegg123

gamegg123 User

Witam, mam pytanie. Udało mi się już zdobyć 450 oleju na cyborga ale mam zaledwie po kilka tych części które są do niego potrzebne. Pytanie jest takie, jak najlepeij zbierać te potrzebne elementy? Kupować za urke czy zbierać skrzynie czy jak? Słyszałem ze można tez z montowni ale trochę mi się nie chce zbierać tony scrapu

2. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

osobiście polecam ci robić wersje z kluczami. te części wpadają dość często. dopiero jak będzie ci brakować 1 czy 2 sztuki wtedy najlepiej kupić za urke. a z kluczy przy okazji inne fajne rzeczy mogą wpaść, np dresiki do statków/statki, cpu maskowania czy urka za zdublowane statki :)

3. ViperΔ

ViperΔ User

Najtaniej klucze

4. kuba4370

kuba4370 User

Próbuj z kluczami, ale licz się z tym, że możesz być na tym kilkadziesiąt/kilkaset tysięcy uri stratny w porównaniu do standardowego zakupu. Ja ostatnio otwierając skrzynki pod procesory hybrydowe wywaliłem w błoto 700 kluczyków i wyjąłem ich zaledwie 11. :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.